Home » Posts tagged '1549M'

Tag Archives: 1549M

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus