Home » Main » Superbet jeung BF Kaulinan Dilegakeun Partnership pikeun Pasar Romania

Superbet jeung BF Kaulinan Dilegakeun Partnership pikeun Pasar Romania

BF Kaulinan geus nyieun move ékspansi sejen di Romania sanggeus parusahaan ngumumkeun kiwari yén éta bakal hirup kalawan Superbet.ro, iGaming lokal sarta operator tohan olahraga. Hasilna, BF Kaulinan pangalusna liang jeung kaulinan ayeuna bakal sadia pikeun konsumén di Romania sarta hususna jalma anu maén dina Superbet.

Superbet ngabagéakeun Kaulinan ti BF Kaulinan di Romania

Studio ieu ngerjakeun sababaraha kaulinan favorit sadaya-waktos na, kaasup Royal Crown, ngaduruk liang , Kitab Allah, Lucky Lambang, sarta Stunning Hot Remastered, pikeun ngaran sababaraha kamungkinan. BF Kaulinan ogé bungah ngeunaan roadmap kahareup na sakumaha eta ngarencanakeun pikeun nambahkeun kaulinan anyar ka operator pangbadagna di pasar Romania.

BF Kaulinan kapala ngembangkeun bisnis Claudia Melcaru ngabagéakeun kasempetan sarta ngomong yén parusahaan téh bungah pikeun peluncuran Superbet di Romania, sakumaha anu kasebut kasempetan sejen showcase judul supplier. Melcaru ditambahkeun:

portopolio kami geus kabuktian suksés di Romania, sarta kami boga pangaweruh hébat preferensi pamaén di wewengkon nu ensures kami tiasa nawiskeun Superbet pamaén lokal pikagumbiraeun maksimum jeung hiburan.

BF Kaulinan sirah ngembangkeun bisnis Claudia Melcaru

Superbet ogé bakal kéngingkeun aksés kana kaulinan anu bakal datang ku BF Games nalika sayogi. partnership ieu boga akar na di Kroasia mana Superbet na BF Kaulinan geus boga hiji partnership aktip. BF Kaulinan ngaharepkeun ningkatkeun panawaran sarta dilegakeun sakuliah Éropah, kalawan rencana na kaasup yurisdiksi anyar jeung ngawangun hubungan kuat jeung mitra aya.

Eusi Hébat pikeun Sakumna Benua

Superbet sareng BF Games sigana bakal teras-terasan ngarahkeun kerjasamana ka pasar énggal nalika sayogi. BF Kaulinan boga unggal alesan pikeun yakin ngeunaan masa depan na salaku supplier produk kaulinan di Éropa.

Pausahaan ieu dilisensikeun ku UK judi Komisi jeung Malta kaulinan Otoritas. Éta ogé nyepeng idin lisénsi relevan ti Romania judi regulator Oficiul Nasional pentru Jocuri de Noroc.

Loba release panganyarna parusahaan kaasup kaulinan endah kawas Cash stunning, ngaduruk liang 40, munding Trail Lite, guha emas, ngaduruk liang 20, hayam Madness, sarta loba deui. BF Kaulinan boga leuwih kaulinan rencanana pikeun eta.

#Superbet #jeung #Kaulinan #Dilegakeun #Partnership #pikeun #Pasar #Romania