Home » Main » Star Hires Allen & Overy pikeun ngawas prosés Update

Star Hires Allen & Overy pikeun ngawas prosés Update

Star Hiburan Gruphiji parusahaan judi Australia, geus hired jasa Allen & Overy Konsultasi, konsultan bebas. Anu terakhir bakal tanggung jawab pikeun ngawas program pembaharuan Star.

Béntang Hayang Ngalereskeun Sadayana

Star Entertainment Group nembe kalibet dina kontrovérsi nalika régulator Australia mendakan yén perusahaan kaliru ngalanggar peraturan anu tangtu. Hasilna, Star sumpah pikeun ngalereskeun éta sareng ngenalkeun ukuran patuh anu diperyogikeun. Program update anu disebatkeun di luhur leres pisan.

Langkung tepatna, program Star Entertainment anu bakal ngagampangkeun perusahaan tetep patuh ku ningkatkeun laporan transparan ka dewan Star sareng régulator lokal. Pikeun langkung nunjukkeun komitmenna pikeun maén ku aturan, Star Entertainment nyéwa jasa Allen & Overy Consulting.

Konsultan mangrupikeun spesialis dina urusan pangaturan sareng bakal ngawas program pembaharuan. Sareng deuih, Ben Heap, pupuhu interim Star Hiburan, spoke ngeunaan masalah. Cenah anjeunna ngarepkeun ngalaksanakeun program pembaharuan sareng damel sareng régulator pikeun ningkatkeun bisnis perusahaan. Heap hoyong pisan ngajantenkeun prakték bisnis Star langkung séhat sareng langkung tanggung jawab.

Program pembaharuan bakal nganteurkeun hasil langsung sareng jangka sedeng anu museurkeun kana pamaréntahan, budaya, pelatihan, sistem sareng inisiatif téknologi. Ieu mangrupikeun program anu penting pikeun The Star sareng unsur awal program éta saé.

Ben Heap, pupuhu interim, Star Entertainment Group

Heap janji bakal ngalaporkeun sagala kamajuan ka otoritas pangaturan anu tanggung jawab. Anjeunna ogé nambihan yén Star bakal nyéwa jasa ngawaskeun mandiri, sapertos Allen & Overy, upami diperyogikeun.

Leumpang Jalan Perbaikan

program jeung pendekatan pembaharuan Star urang téh sarupa jeung nu diadopsi ku Resorts makuta, sejen judi buta nu nembe ngajalankeun kana kasulitan. Urut parusahaan ayeuna awaiting hasil The Star Sydney kasino review. Review diperkirakeun réngsé dina ahir bulan ieu, nu satutasna hasilna bakal dikintunkeun ka Independent Likur sarta Otoritas kaulinan New South Wales. Sabulan katukang, Queensland ogé ngumumkeun yén éta bakal ningali usaha Star pikeun ngalanggar pencucian artos.

Star ayeuna kudu turun jalur remediation sarta mastikeun ngalanggar saméméhna teu lumangsung deui. Sanajan kitu, pausahaan bisa nyanghareupan hiji tantangan tambahan, sakumaha New South Wales nembe diwanohkeun amandemen kana hukum kasino na. Salaku hasil tina parobihan, anggota dewan operator tiasa nampi denda pribadi pikeun pelanggaran patuh.

Dina warta sanésna, Star Entertainment nembé ngintunkeun hasil FY2022 na. Perusahaan nunjukkeun pamulihan anu kuat sanaos kontrovérsi sareng halangan pangaturan. Star Sydney mangrupikeun hiji-hijina tempat anu ngagaduhan pendapatan anu langkung handap dibandingkeun taun 2019.

#Star #Hires #Allen #Overy #pikeun #ngawas #prosés #Update