Home » Main » Stakelogic na Unibet ngajalankeun Live Game Tembongkeun di Walanda

Stakelogic na Unibet ngajalankeun Live Game Tembongkeun di Walanda

Stakelogic geus dimekarkeun ayana di Walanda ngaliwatan judul acara kaulinan live anyar. “Runner8Runner“mangrupa usaha babarengan antara Live Stakelogic jeung Unibet jeung kaulinan dumasar kana Runner6Runner, hiji slot online dikembangkeun ku Stakelogic.

Runner8Runner Bakal Nyadiakeun Pangalaman Unik Pikeun Pamaén Walanda

Bari ngobrol ngeunaan release anyar, CEO Stakelogic Live, Stephan van den Oetelaar, Nyebutkeun yén Runner8Runner mangrupakeun pintonan kaulinan live hebat anu ngawangun dina popularitas Palasik liang . Hatur nuhun kana kanyataan éta, judul éta tiasa masihan pangalaman anu unik pikeun pamaén Walanda.

Anjeunna nambahan yén éta seru ngaluncurkeun Runner8Runner sareng Unibet sareng nguatkeun hubungan sareng operator.

Pimpinan eusi ekslusif Unibet, Pierluigi Rinaldi, nyatakeun yén Stakelogic Live mangrupikeun mitra penting pikeun operator di pasar Walanda. Rinaldi ngaku kanyataan yén kalayan bantosan Stakelogic Live, Unibet tiasa “muncul salaku merek judi pilihan” pikeun peminat kaulinan kasino online sareng khususna pendukung kaulinan langsung.

Runner8Runner nampilkeun host Walanda Money Wheel sareng latar tukang mesin buah. Nalika tilu atawa leuwih lambang inten darat on payline nu, fitur Super stake diaktipkeun.

Kalawan fitur Super stake, pamaén bisa nempatkeun bets samping nu ganda patok maranéhanana. Ku kituna, hiji fitur tambahan, nu méré payout tinggi sakali dina unggal 35 spins dipicu. Dina basa sejen, fitur Super stake ngaronjatkeun Chances pamaén meunang hadiah badag.

Stakelogic Live sareng Unibet ngaluncurkeun Studio Branded di Walanda

Peluncuran Runner8Runner mangrupikeun pamekaran panganyarna dina naon anu ayeuna kajantenan janten hubungan anu suksés antara Stakelogic sareng Unibet.

Dina awal Agustus, dua sisi nandatanganan perjanjian pikeun ngaluncurkeun studio kaulinan langsung. Studio branded Stakelogic Live nampilkeun mikropon canggih, téknologi siaran sareng kaméra, sadayana dirancang pikeun masihan pangalaman unik pikeun pamaén Walanda.

Salian ti judul kasino live anu dipidangkeun di studio, Unibet ogé ngagaduhan seueur produk ti perusahaan induk Stakelogic Live, Stakelogic. Sababaraha produk anu diulas kalebet Rambo, Flappers, Great Wars, Fruit Spinner, Valley of Secrets, Legend Rising, Double Gem, sareng King Bam Bam.

Diréktur casinos sarta kaulinan di Kindred Grup, boga Unibet, David Roberston, nyatakeun dina waktos anu casinos hirup junun ngahasilkeun “traction signifikan kalawan pamaén di Walanda” jeung ieu naha launching studio branded Stakelogic Live éta logis. léngkah pikeun Unibet.

Oetelaar nyatakeun yén partnership dimekarkeun éta hiji hambalan logis maju antara dua kaulinan Stakelogic baku anu dipigawé kacida alusna.

#Stakelogic #Unibet #ngajalankeun #Live #Game #Tembongkeun #Walanda