Home » Main » Spinominal Lebetkeun Pasar Inggris sareng Lisensi B2B

Spinominal Lebetkeun Pasar Inggris sareng Lisensi B2B

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku anking999)

pamekar eusi iGaming sarta supplier Spinominal geus aman asupna kana pasar UK ngaliwatan lisénsi B2B anyar dibikeun ka parusahaan ku UK judi komisi. Ieu sacara efektif bakal ngaktifkeun Spinominal pikeun ngudag kasempetan partnership dina pasar anu nguntungkeun pisan anu ngalaman parobihan utama dina pangaturan.

Spinominal aman UK judi lisénsi

Spinominal ayeuna bakal tiasa nganteurkeun sababaraha kaulinan slot anu bakal sayogi pikeun operator Inggris anu dilisensikeun, kalebet Lucky Jack – Leuweung Leungit, Demi Dewa III, Wolf Fang, sareng seueur deui. Ieu nandaan ékspansi panganyarna ku Spinominalnu geus narima persetujuan ti sagala rupa otoritas lisénsi well-ngadegkeun sakuliah Éropa.

Spinominal geus otorisasi peluncuran ku Malta kaulinan Otoritas, éta Kanspelautoriteit di Walanda, jeung Spelinspektionen di Swédia. Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha, ngabagéakeun kasempetan pikeun asup ka pasar Inggris.

Anjeunna nyatakeun yén Spinominal sareng studio slot klasikna, Retro Gaming, ayeuna bakal tiasa nganteurkeun kontén kualitas pikeun usaha di Inggris, sareng saurna:

Proyék Retro Gaming kami kéngingkeun moméntum sadaya waktos sareng kami ngarepkeun ieu tiasa digancangan ayeuna urang tiasa nargétkeun operator anu dilisensikeun Inggris kalayan rentang produk hiburan klasik na.

Kapala kemitraan Spinominal, Olga Sirokha

Spinomenal geus hiji mover munggaran dina loba aspék pangalaman iGaming. Salah sahiji prestasi pangbadagna parusahaan dina bulan panganyarna geus bubuka turnamén slot NFT, konsép inovatif anu ngagunakeun téhnologi token non-sarua pikeun pamaén slot galvanize maén.

#Spinominal #Lebetkeun #Pasar #Inggris #sareng #Lisensi #B2B