Home » Main » SkillOnNet diluncurkeun sareng Eusi Wazdan di Ontario

SkillOnNet diluncurkeun sareng Eusi Wazdan di Ontario

Sumber Gambar: Shutterstock.com (Poto ku Randy Gauthier)

SkillOnNet geus dikonfirmasi yén éta geus dibuka Wazdan gelar di Ontario. Operator platform kasino online tukangeun sababaraha merek pangbadagna di dunya, kaasup PlayOJO. Wazdan geus dilisensikeun pikeun beroperasi di pasar propinsi karek diatur Kanada saprak Méi jeung kaulinan na geus jadi bagian penting tina ékosistem lokal.

Wazdan Ayeuna Sadia di SkillOnNet kasino

SkillOnNet bakal janten salah sahiji anu munggaran diluncurkeun sareng kaulinan Wazdan ekslusif anu dikembangkeun pikeun ngawangun pangalaman iGaming anyar. Pamaén dina PlayOJO bakal tiasa ngarasakeun 9 Burning Dragons, Dwarves Fortune, Sizzling Moon, sareng seueur deui. Wazdan bakal tiasa ngakses casinos lian ti PlayOJO, kaasup liang Magic, KnightSlots na SpinGenie.

partnership ieu disambut ku sirah kaulinan SkillOnNet Jani Kontturi anu ceuk parusahaan éta senang gawé bareng Wazdan tur muka nepi pasar diatur anyar. Kaulinan Wazdan parantos kabuktian populer pisan di kalangan pamaén di sakumna dunya. Kontur ditambahkeun:

Kami ayeuna bungah pisan pikeun ngenalkeun aranjeunna ka pamiarsa Ontario sareng kuring yakin pisan yén aranjeunna bakal populer.

SkillOnNet sirah kaulinan Jani Kontturi

Wazdan ieu dilisensikeun pikeun beroperasi dina leuwih ti 20 jurisdictions sakuliah dunya sarta nawarkeun portopolio leuwih 150 kaulinan slot. Commenting on partnership panganyarna, Wazdan CCO Andrzej Hyla ceuk:

Kami salawasna pilari rék dilegakeun jangkauan internasional kami sarta geus ngaidentifikasi Ontario salaku pasar kalawan poténsi hébat, ku kituna ngadegkeun ayana kami ngaliwatan partnership kami kalawan SkillOnNet mangrupa momen penting pikeun kami.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Wazdan nembe ngarilis Sizzling Kingdom Bison sareng parantos aktip ngembang di yurisdiksi sanés. supplier ngabogaan partnerships kalawan StarCasino di Italia sarta Casino777 di Walanda.

#SkillOnNet #diluncurkeun #sareng #Eusi #Wazdan #Ontario