Home » Main » Relax Gaming nambihan Elysium Studios salaku Rakan Distribusi

Relax Gaming nambihan Elysium Studios salaku Rakan Distribusi

Sumber Gambar: Elysium Studios

Kaulinan kasual geus dimekarkeun daptar mitra anu ngadistribusikaeun kaulinan kalayan Elysium Studios. Pausahaan ayeuna ngagabung sareng sistem distribusi sareng program Relax Gaming anu mantep sareng terhormat. Elysium ogé bakal nyumbangkeun ku leveraging dedicated server game jauh nu bakal ngidinan sagala kaulinan disebarkeun ngaliwatan Relax Games pikeun ngapdet gancang tur ngajalankeun sakumaha dimaksudkeun.

Tenang Kaulinan Ngamankeun Mitra Studio Mantuan Sejen

Elysium Studios gaduh portopolio kaulinan anu pikaresepeun anu dibawa ka jaringan Relax operator sareng merek, kalebet Wizardz World, Spirit Hunters, Supa Crew, Fox Tale, Battle of Myths, sareng judul anu bakal datang sapertos Sword King sareng Clash of Heroes. Tenang CEO kaulinan Simon Hamon ngabagéakeun tambahan anyar ieu sareng nyarios:

Elysium mangrupikeun studio anu saé kalayan portopolio judul anu pikaresepeun dina sabukna.

Tenang CEO kaulinan Simon Hamon

Eksekutif gumbira kalayan portopolio Elysium anu mapan pikeun kaulinan anu ngarah di industri sareng nangtukeun. Manéhna nyebutkeun studio geus ngembangkeun hiji proposisi unik nu engages pamaén sarta ngajadikeun aranjeunna ngarasa bagian tina aksi. Kulawarga Powered By Relax pasti nguntungkeun tina nambihan Elysium kana ékosistem, saur Hammon.

Warta ieu disambut kalayan nada anu sami ku CEO Elysium Sergio Jacob yén partnership kalawan Relax mangrupa kasempetan hebat sejen pikeun parusahaan neruskeun dilegakeun jangkauan sarta ngaronjatkeun kasadaran produk na kalawan basa pamuter anyar. “Kami bungah babagi kaulinan incredibly seru urang jeung industri jeung terus nyorong wates inovasi,”Sa Jacob.

Elysium Yakin dina Masa Depan Kualitas Kaulinan

Anjeunna nambahan yén anjeunna reueus kana kerja keras sadayana tim di Elysium pikeun ngajantenkeun kerjasama ieu kanyataan. Jacob ogé kasampak dina naon ngajadikeun studio suksés di sektor iGaming.

Anjeunna boga pamadegan yén jumlah Kaluaran geus euweuh hiji masalah, sabab pamaén jeung pausahaan néangan judul nu bisa unggul tur kalibet pamaén pikeun taun datang. Kualitas parantos janten konci. Relax Gaming terus ngalegaan kulawarga mitra distribusi kontén sabab parantos nambihan sababaraha perusahaan dina sababaraha minggu sareng sasih.

#Relax #Gaming #nambihan #Elysium #Studios #salaku #Rakan #Distribusi