Home » Main » Relax Gaming Breaks LatAm Ground sareng peluncuran MegaApuestas di Kolombia

Relax Gaming Breaks LatAm Ground sareng peluncuran MegaApuestas di Kolombia

Kaulinan kasualiGaming agrégator sarta pamekar eusi ngarah, geus nandatanganan partnership eusi anyar kalawan MegaApuestasterobosan di Kolombia pasar iGaming, sahingga conto munggaran nalika parusahaan geus bisa ngajalankeun produk na di nagara Amérika Latin sarta wewengkon sakabéhna.

MegApuestas ngabagéakeun eusi proprietary Relax Gaming

Hatur nuhun kana tautanna, Relax Gaming bakal nawiskeun MegaApuestas aksés pamaén ka kaulinan-unggul pangajén sarta portopolio impressive tina kaulinan dipilih. MegaApuestas bakal nguntungkeun tina sababaraha kaulinan anu ngadegkeun Relax Gaming, kalebet Kuil Ragrag, Kota cau, Karéta Duit 2sareng seueur deui.

Ieu nandaan hiji milestone penting pikeun pamekar eusi iGaming-unggul pangajén sabab ngamungkinkeun eta rék dilegakeun ka wewengkon géografis anyar dijieun ku mitra lokal dipercaya jeung terhormat. Ieu Géografi Amérika Kidul dibuka kasempetan countless pikeun aggregations Bersantai jeung solusi kaulinan ekslusif jeung Kolombia hususna geus ngalaman pertumbuhan gancang dina iGaming nangtung.

Relax Gaming bakal tiasa nganggo entri pasar ieu salaku springboard pikeun nguatkeun peluncuran kahareup na di Amérika Latin sarta salajengna afield sakumaha minat ngatur iGaming tumuwuh.

Langkung seueur operator mitra diperkirakeun diumumkeun ku Relax Gaming di hareup. Commenting on kasempetan ieu, lulugu perwira pangaturan pausahaan Alexia Smilovic Ronde ngabagéakeun lebetna Kolombia sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira pikeun pertama kalina asup ka daérah Amérika Latin, nyatakeun yén éta saluyu sareng ambisi Relax Gaming:

Laju ékspansi gancang urang sacara global ngadorong, khususna sareng yurisdiksi énggal ieu kalayan profil pangaturan anu luhur.

Bersantai kaulinan lulugu perwira regulator Alexia Smilovic Ronde

Pikeun ngajantenkeun peluncuran ieu suksés, Rønde nyarios yén perusahaan ngamangpaatkeun pangalamanna sareng peluncuran di pasar sanés, ngajantenkeun perusahaan langkung gampang pikeun nganapigasi kamajuan penting di Amérika Latin. Rønde negeskeun yén perusahaan bakal tetep waspada sareng up-to-date sareng peraturan lokal sabab narékahan pikeun nganapigasi sareng ngartos daérah sareng kasempetan komérsial anu bakal datang.

Bersantai Gaming Yakin ngeunaan Masa Depan Pertumbuhan LatAm

Bersantai CCO Nadiya Attard ngabagéakeun kemitraan sareng pentingna pikeun perusahaan. Kolombia mangrupakeun pasar strategis penting sabab éta ogé salah sahiji pangheulana ngatur kurban iGaming di wewengkon sarta jadi panutan.

“Kami ngarepkeun ngaluncurkeun kontén ekslusif kami di Kolombia kalayan judul anu unggul, sareng pertumbuhan bisnis anu bakal datang,” saur Attard dina pernyataan pers, yakin kana poténsi pasar anu bakal datang sareng Bersantai di jerona.

MegaApuesta lulugu CRM Daniela Asaftei ogé ngabagéakeun kasempetan pikeun ngawanohkeun eusi Relax Gaming ka pamaén lokal. Asaftei nyarios yén perusahaan bakal nyayogikeun pamaén lokal tingkat hiburan anu énggal sareng MegaApuesta ngaharepkeun ningali kumaha produk ieu disambut ku pamaén lokal.

#Relax #Gaming #Breaks #LatAm #Ground #sareng #peluncuran #MegaApuestas #Kolombia