Home » Main » RacingTV sareng 2mee pikeun ngamangpaatkeun Kakuatan Olahtalatah Langsung Manusa

RacingTV sareng 2mee pikeun ngamangpaatkeun Kakuatan Olahtalatah Langsung Manusa

platform talatah langsung manusa 2mee, nu mantuan pausahaan judi online ngawangun hubungan hadé jeung pemirsa sarta pamaén maranéhanana, teamed up kalawan RacingTV, pikeun ngajajah kasempetan salajengna kalawan operator. Ka hareupna, merek sportsbook anu gawé bareng sareng RacingTV bakal tiasa ngamangpaatkeun téknologi olahtalatah holografik unik 2mee anu dikembangkeun ku perusahaan pikeun nyiptakeun pangalaman anu langkung émut.

Pesen Langsung Manusa pikeun Ngabantosan Mitra RacingTV

Bettors olahraga bakal komunikasi sareng holograms dirancang pikeun ngaronjatkeun pangalaman pikeun balik sarta konsumén anyar. RacingTV ayeuna gawé bareng BetVictor na SkyBet anu geus bisa pilot téhnologi dina sababaraha minggu kaliwat, sarta duanana geus ngalaporkeun hasil alus teuing. Dursasana sarta conversions geus ngaronjat.

Pikeun mantuan ngawangun moméntum pikeun merek na compel pamakéna pikeun ngadaptarkeun, 2mee digarap kalawan BetVictor brand duta Harry Redknapp anu diémbarkeun bonus pamuter anyar nu nyababkeun 38% Dursasana via pesen holographic, hasilna pohara alus. 2mee bangga dina ngamekarkeun program olahtalatah anu ngagampangkeun pikeun narik perhatian pamiarsa sareng ngahontal paguneman anu langkung saé.

2mee komitmen pikeun mastikeun yén éta tiasa terus nganteurkeun hasil anu kuat pikeun mitra na. Mitra éta kalebet merek ageung sapertos Betfred sareng Sportsbet.io, anu duanana ngagaduhan kauntungan tina solusi 2mee. 2mee CEO James Riley ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios:

Kami bungah tiasa damel sareng tim inovatif dina RacingTV sareng operator mitrana pikeun tiasa ngagunakeun téknologi kami pikeun ngirim pesen manusa langsung ka bettors. Ieu bener-bener ngamungkinkeun aranjeunna nangtung kaluar tina balaréa sareng nyandak papacangan sareng konversi ka tingkat salajengna.

2mee CEO James Riley

Pamasaran émosional mangrupikeun cara anu paling efektif pikeun ngirimkeun pesen naon waé sareng perusahaan senang ngagunakeun pesen pamuka unik ieu anu ngabantosan ningkatkeun reputasi sorangan tapi ogé nyababkeun hasil anu kuat pikeun perusahaan mitra.

Konversi unmatched jeung ongkos ingetan

RacingTV Clive Cottrell ogé bungah pisan ngeunaan kasempetan partnership. Anjeunna ngaku yén perusahaan henteu acan ningali tingkat papacangan sareng paguneman anu cekap pikeun cocog sareng 2mee. “Salaku afiliasi, ieu sanés ngan ukur ngamungkinkeun urang nampi jumlah palanggan anyar pikeun mitra pamawa kami, tapi kami ogé kauntungan tina paningkatan papacangan, tingkat konversi, sareng aliran pendapatan afiliasi,” Cottrell nyimpulkeun.

#RacingTV #sareng #2mee #pikeun #ngamangpaatkeun #Kakuatan #Olahtalatah #Langsung #Manusa