Home » Main » Pulisi Koréa Kidul naksir Big Illegal Online judi skéma

Pulisi Koréa Kidul naksir Big Illegal Online judi skéma

pulisi Koréa Kidul uncovered hiji skéma elaborate of online ilegal judi situs anu geus operasi pikeun taun pikeun cater kana judi kahayang asing di nagara mana online judi dilarang.

11 Jalma Ditewak

Mimitina, pulisi Propinsi Chungcheong Kidul nangkep 17 jalma tapi ngan 11 anu ditéwak. Hal ieu disangka yén jalma ieu nyandak bagian dina operasi judi ilegal anu geus ngajalankeun saprak 2018. Tétéla yén pamimpin grup éta warga Thailand hirup sacara sah di Koréa Kidul.

Grup diatur boga kantor sabudeureun Propinsi Chungcheong Selatan ti mana maranéhna ngatur opat béda judi situs. Pulisi ngagerebeg kantor-kantor ieu hiji-hiji. Halaman wéb ilegal anu dioperasikeun ku geng meryogikeun aksés khusus sareng henteu lega ku cara ieu ngajaga judi ilegal dina radar otoritas Koréa Kidul. Pulisi dilaporkeun yén grup diatur kungsi dipaké 26 béda judi rekening ngan leuwih genep bulan kaliwat.

Salila opat taun éta ramatloka éta operasional, aranjeunna amassed hiji diperkirakeun SKW 120 milyar ($92,12 juta) dina winnings. Sanajan kitu, saprak operasi geus lumangsung pikeun rada lila, éta kamungkinan pisan yén ieu téh ngan bagian leutik tina kalakuan ilegal masif.

Pulisi ngaharepkeun pikeun mendakan langkung seueur operasi sapertos kitu di sakumna nagara.

ilegal judi ngajaga Duit Pareum Records

Aya rupa-rupa pilihan pikeun hirup judi pikeun asing di Koréa Kidul, tapi online ilegal judi nyadiakeun kasempetan pikeun nyumputkeun duit jalma anu tohan jeung meunang. Situs web ilegal ngamangpaatkeun ieu sareng nawiskeun aksés khusus kana situs judi pikeun warga asing anu milari jasa éta. Geng éta ogé aktip pikeun narik para nasabah asing sapertos mahasiswa sareng karyawan internasional anu ngabujuk aranjeunna kalayan ngajanjikeun kameunangan ageung salaku résiko individu diusir ti Koréa Kidul upami aranjeunna ngajukeun keluhan resmi.

Sakitar 7,300 urang damel pikeun opat situs wéb anu aya di sababaraha kantor di sakuliah propinsi sareng lokasi sanés di Koréa Kidul. Kadang-kadang geng nutup kantor sareng ngalih ka lokasi anu sanés pikeun kabur pulisi sareng tetep dibuka.

judi di Koréa Kidul

judi Live di Koréa Kidul nyaéta sadia utamana pikeun asing. Koréa Kidul ngan diwenangkeun Gamble dina hiji kasino sakuliah nagara, anu lokasina di wewengkon terpencil nu hese aksés. judi online sagemblengna dilarang.

Sacara umum, judi boga reputasi pisan goréng di masarakat Koréa Kidul. Éta dianggap hal anu bahaya pisan pikeun anu ngalaksanakeunana. Ieu mangrupikeun alesan utama naha pamaréntah henteu nyandak léngkah-léngkah pikeun ngalegalkeun éta.

#Pulisi #Koréa #Kidul #naksir #Big #Illegal #Online #judi #skéma