Home » Main » Pragmatis Play Tanda Kandungan Partnership kalawan 500 kasino

Pragmatis Play Tanda Kandungan Partnership kalawan 500 kasino

Pragmatic Play, salah sahiji eusi iGaming ngarah sarta pamekar kaulinan, geus gawé bareng jeung 500 kasino , operator iGaming. Hasilna, Pragmatis Play bakal nyadiakeun rupa kaulinan jeung produk pikeun 500 kasino. Ieu ngawengku Live Kasino liang jeung judul, ngawengku sakabéh Kaluaran ayeuna jeung nu bakal datang.

Ngaronjatkeun jangkauan kaulinan pragmatis sareng Operator Anyar

Pamaén bakal tiasa ngarasakeun pilihan-unggul pangajén kayaning Gerbang Olympus, Ajag rakus, Magic Duit Maze, Gorila Mayhem, jeung kaulinan trademarked séjén dikembangkeun ku pragmatis Play jeung enriching portopolio iGaming jeung ékosistem. Aya sababaraha kaulinan Live Kasino anu saé pikeun ngajalajah ogé.

Salaku supplier a, Pragmatic Play teu kalem handap kalawan push na dina Live Kasino nangtung sarta geus nyieun sababaraha pangalusna hirup blackjack na roulette pangalaman. Pangalaman inovatif anu sanés dina bagéan anu sami kalebet Kota Boom jeung Bonanza amis Candy Landdua judul in-house asalna dikembangkeun ku Kaulinan pragmatis.

Ngaliwatan gawé bareng ieu, Kaulinan pragmatis terus tumuwuh tapak suku na kalawan mitra profil tinggi. Anyar, pausahaan diasupkeun kana partnership kalawan Hollywoodbets, betjeung RushBet pikeun nutupan pasar régional sarua 500 kasino .

Kasempetan Anyar sareng Eusi Play Pragmatis

COO muterkeun pragmatis Irina Cornides ngabagéakeun kasempetan jeung yakin yén 500 kasino mangrupa salah sahiji klien tumuwuh parusahaan.

Ieu mangrupikeun perjanjian komersil anu pikaresepeun anu urang milarian pikeun ngalegaan tapak suku urang di pasar anu diatur sasar sapertos Amérika Latin, Eropa sareng Afrika.

COO muterkeun pragmatis Irina Cornides

500 COO kasino Christopher Anderson ogé ngagabung dina paguneman jeung ngomong yén éta geus jadi prioritas pikeun operator nyadiakeun konsumén jeung kaulinan kasino luhur-kiyeu jeung produk. “Judulna méré segel kualitas pikeun kasino wae, sarta kami bungah nu bisa nawiskeun dua verticals inti kami ka konsumén urang,” Andersson menyimpulkan.

Samentara éta, Pragmatis Play terus nyorong jeung prosés ngembangkeun produk na, ngawangun kaulinan saluareun Live kasino jeung liang sarta ogé nambahkeun produksi Bingo kana garis assembly na. Pausahaan ngahasilkeun saloba tujuh kaulinan sabulan, sahingga salah sahiji pamekar pangbadagna.

#Pragmatis #Play #Tanda #Kandungan #Partnership #kalawan #kasino