Home » Main » Pragmatic Play ngajalankeun kalawan Aposta.la di Paraguay

Pragmatic Play ngajalankeun kalawan Aposta.la di Paraguay

Sumber Gambar: Pragmatic Play

Kaulinan pragmatis terus tumuwuh jangkauan sarta daya tarik kalawan audiences iGaming global ngaliwatan partnerships eusi karek dijieun kalawan murtad.la di Paraguay. Kolaborasi ieu bakal ningali pamekar esteemed ngaluncurkeun portopolio lengkep produk slot di nagara dimana éta bakal ngamimitian operasi kalayan bantosan platform Sysgaming.

Portopolio Produk lengkep Pragmatis anu bakal datang

Peluncuran ieu bakal kalebet sababaraha kaulinan slot anu dikembangkeun ku Pragmatic Play sareng pasti bakal ngahayangkeun pamirsa lokal. Aranjeunna bakal kalebet judul anu ditetepkeun sapertos Happy Hooves, Fortunes Oktober, Gates of Olympus, sareng seueur deui kaulinan anu dipilih.

Nyatana, Pragmatic Play bakal enggal-enggal nambihan sadayana Live Kasino kana panawaran, nampilkeun judul anu saé sapertos roulette sareng blackjack, tapi ogé ningkatkeun pangalaman ku ngenalkeun pilihan anu langkung berharga, sapertos. Amis Bonanza CandyLand jeung Mega kabayang. Pausahaan ogé ngarencanakeun katalog eusi olahraga virtual.

Ieu bakal masihan pamaén on Aposta.la 24/7 aksés ka renderings 3D unggulan acara olahraga jeung produk Liga hebat anu gancang jadi hit kalayan fans Pragmatis Play. Samentara éta, Pragmatic Play VP of Latin America operasi Victor Arias ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén kolaborasi ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun perusahaan di Paraguay.

“Kami yakin yén pamaén bakal resep kana rupa-rupa kaulinan kualitas luhur kami,” tambah Arias. Warta ieu ogé disambut ku Mr Fernando Ribeiro ti Aposta.la, nu nyebutkeun:

Kami komitmen ka nyadiakeun pisan pangalusna dina hiburan kasino jeung urang ngalaksanakeun misi éta kalayan perjangjian ieu kalawan pragmatis Play.

Fernando Ribeiro ti Aposta.la

Ribeiro ngabagéakeun kasempetan pikeun neruskeun jeung tumuwuh portopolio ramatloka sarta nyieun kasempetan pikeun pamaén ku nambahkeun kaulinan leuwih berharga kana pilihan. Kalawan leuwih verticals datang, Ribeiro bungah ningali naon salajengna. Pragmatic Play aktip museurkeun kana ngalegaan panawaran sareng ngahasilkeun sajumlah judul anu konsisten dina sadaya vertikal anu aya.

#Pragmatic #Play #ngajalankeun #kalawan #Aposta.la #Paraguay