Home » Main » Playson Asupkeun Pasar iGaming di Ontario, Expands Global Ayana

Playson Asupkeun Pasar iGaming di Ontario, Expands Global Ayana

Panyadia hiburan digital ngembang gancang, Playsonngumumkeun eta asupna kana pasar judi diatur di OntarioKanada.

AGCO Award Playson Lisensi kaulinan Online

pengumuman datang dina Kemis sarta expands jangkauan internasional sahiji supplier industri iGaming ngarah. Asupna pamawa ka propinsi pangpadetna di Kanada asalna saatos Playson dibéré lisénsi kaulinan online ku régulator judi di propinsi, Ontario kaulinan sarta Komisi Alkohol (AGCO).

Lisensi ieu dipasihkeun saatos sababaraha bulan usaha pengkuh, janten saé pikeun tungtungna nampi lisénsi tonggak ieu.

Andrei Andronic, pituah umum di Playson

Andrei Andronic, Pembimbing Umum Playson, ngungkabkeun yén perjanjian lisénsi panganyarna sumping saatos usaha anu gigih ku tim profésional khusus perusahaan. Anjeunna ngaku yén asupna kana Ontario ditandaan a milestone pikeun perusahaan. Dina kacindekan, Andronic nyarios: “Hiji anu ngagambarkeun léngkah anu penting pikeun perusahaan, nalika Playson ngamimitian perjalanan énggal sareng lebet kana pasar Amérika Kalér anu ngembang, urang henteu tiasa ngantosan ngamimitian.”

Asupna Ontario nandaan Momen Thrilling pikeun Company

Tamas KusztosKapala Officer komérsial Playson urang, ditambahkeun yén pausahaan anu senang pikeun asup ka pasar iGaming di Ontario. Numutkeun anjeunna, asupna perusahaan ngalengkepan rencana ékspansi ambisius perusahaan pikeun tumbuh di luar pasar Éropa. Naon deui, Kusztos ngaku yén pangalaman Playson di pasar judi diatur di sakuliah dunya mantuan pausahaan salila prosés lisénsi kompléks. Kasimpulanana, Kusztos nyarios: “Kalayan yayasan perusahaan anu kuat sareng tim anu pinuh ku individu anu gairah, urang ngagaduhan kamampuan pikeun ngalebetkeun yurisdiksi anu nembé diatur di sakumna dunya.”

Kami delighted a geus diasupkeun pasar iGaming di Ontario, sangkan bisa papanggih rencana pertumbuhan tinggi urang jeung dilegakeun saluareun Éropa.

Tamas Kusztos, lulugu perwira komérsial di Playson

Gemblengna, Playson ayeuna beroperasi dina leuwih ti 20 pasar diatur sacara global. Éntri panganyarna pamekar di Ontario negeskeun deui daya tarik produkna ka panongton global sareng ngabantosan perusahaan ngalegaan jangkauanna ka Amérika Kalér. Portopolio eusi geus ogé ditarima ku konsumén di Éropa, Afrika jeung Amérika Latin.

Playson Bisa Nawiskeun Fungsi Unik mun Ontario Operator

Ku narima lisénsi na di Ontario, Playson tiasa ayeuna ngajalankeun jasa jeung ngenalkeun portopolio eusi pikeun operator di propinsi. Éntri na di Ontario ngandung harti yén fans slot baris geura-giru bisa ngarasakeun judul online ngarah tina pamekar game kayaning Katerangan Cleopatra Megaways, kebo Power: Tahan jeung meunang, sarta Royal koin: Tahan jeung meunang.

Salaku tambahan, asupna di Ontario bakal ngamungkinkeun operator di propinsi ngahijikeun nawaran promosi unik Playson urang sarta fitur Cash Blast nu nawarkeun hadiah tunai acak. Sadayana solusi ieu bakal nyiptakeun pangalaman anu unik mantuan akuisisi pamaén sarta ingetan.

#Playson #Asupkeun #Pasar #iGaming #Ontario #Expands #Global #Ayana