Home » Main » Playgon pikeun Tambahkeun Live kasino mun Fusion Pariplay Platform

Playgon pikeun Tambahkeun Live kasino mun Fusion Pariplay Platform

Playgonngarah live kasino studio, geus disatujuan kakuatan Pariplay Fusion platform kalawan eusi live na acclaimed kritis. Numutkeun perjangjian, Pariplay bakal tiasa nambihan rupa-rupa kaulinan kasino live pikeun tawaran na.

Playgon Gabung Pariplay

Playgon mangrupakeun merek basis Vancouver kalawan state-of-nu-seni live studio di Las Vegas. Ieu ngakibatkeun pangalusna-di-kelas kaulinan kasino live kayaning blackjack, baccarat na roulette. Playgon nawarkeun ogé kualitas inovatif fitur hirup nu mantuan pamaén ngarasakeun pangalaman online lemes. Hatur nuhun kana fitur handheld husus, pamaén studio bisa ngarasakeun pangalaman kasino asli bari maén dina alat nu bagerak maranéhna.

Studio ogé nawiskeun kaulinan eTable anu sakali deui nunjukkeun pendekatan pamekar mobile-heula. Sadaya judul dirancang ku cara anu pamaén tiasa gampang maén dina hiji leungeun. Sajaba ti éta, gamblers bisa mutuskeun pikeun ngarasakeun pangalaman kasino sosial pinuh sarta maénkeun kaulinan multiplayer atawa milih alternatif pamuter tunggal.

Rupa-rupa fitur personalization sadia pikeun mantuan jalma ngarasakeun kaulinan kasino hirup persis cara maranéhna rék.

Pariplay Ngabagéakeun Panyadia pikeun Kulawarga

Darcy Krogh, Presiden jeung lulugu perwira eksekutif di Playgon, ceuk éta hiji kahormatan pikeun gabung kulawarga Pariplay. Krogh sks Pariplay pikeun gawé bareng sababaraha operator pangalusna di pasar high-end. Anjeunna nyatakeun yén platform Fusion anu kasohor ku agrégator bakal ngamungkinkeun Playgon ngahontal konsumén anyar dina seueur yurisdiksi anu diatur.

Kami yakin yén kaulinan urang téh modern, inovatif tur dirancang ku mindset mobile pikeun nangtung kaluar ti kompetisi. Perjangjian ieu sareng Pariplay pasti bakal ngabantosan urang ngagancangkeun kamekaran urang.

Darcy Krogh, CEO, Playgon

Samentara éta, Callum Harris, Diréktur partnerships Pariplay, muji Playgon salaku studio nu delivers produk dealer live unik kalawan pangalaman pamaké hébat sakabéh. Harris nunjuk kaluar yén fitur midangkeun studio urang jeung téhnologi state-of-nu-seni éta impressive sarta ngomong Pariplay éta pisan senang digawekeun ku panyadia nu.

Éta saé ngabagéakeun Playgon kana platform Fusion, dimana campuran kasino dealer live sareng kaulinan eTable bakal ngahibur pamaén di sakumna dunya.

Callum Harris, diréktur partnerships, Pariplay

Hatur nuhun kana perjangjian ieu, Playgon bakal tiasa ngahontal seueur pasar énggal. Pariplay, di sisi séjén, bakal salajengna diversify portopolio euyeub na. Platform Pariplay Fusion ayeuna ngawengku leuwih 14.000 kaulinan tina sababaraha suppliers pangalusna di dunya. Ku alatan éta, Pariplay mangrupakeun salah sahiji mitra pikaresep loba operator well-dipikawanoh di sakuliah dunya.

Ngomongkeun Pariplay, agrégator parantos nampi lisénsi pikeun beroperasi di kota Buenos Aires.

#Playgon #pikeun #Tambahkeun #Live #kasino #mun #Fusion #Pariplay #Platform