Home » Main » Paus County kasino bakal maju dina bulan hareup

Paus County kasino bakal maju dina bulan hareup

Cherokee Bangsa yakin yén proyék Paus County kasino na di Arkansas bakal jelas neruskeun dina sababaraha bulan ka hareup, ngalaporkeun Cherokee Phoenix.

‘Test of Endurance’ parantos réngsé

panangan ékonomi tribal, Cherokee Nation Usaha (CNB), nampi kontrak pikeun mantuan Layanan Pajeg internal kalawan reureuh backlog na, sarta lulugu perwira eksekutif CNB Chuck Garrett dipaké kasempetan pikeun mawa update status quo kalawan proyék kasino di Paus County yén. bakal kasino tribal munggaran di nagara Arkansas.

Garrett dibandingkeun kaayaan salila opat taun kaliwat ka “tarung leungeun-ka-leungeun” dina trenches, nelepon hiji “test of ketahanan” sanajan meunangkeun lisénsi kaulinan pikeun Resort na di 2018, masalah légal salajengna tetep.

“Urang terang persis dimana éta,”Anjeunna nuluykeun, ngajelaskeun yén proyék tribal geus ngaliwatan hiji “komisi tata lokal nu ngadegkeun zoning” sarta ngabogaan persetujuan zoning, tapi dua kasus pangadilan masih dina jalan.

Garrett henteu hoyong langkung rinci ngeunaan kumaha CNB bakal ngadeukeutan kasus anu anjeunna nyauran “Salam Marys,” tapi nyatakeun yén bisnis éta nangtung lumayan kuat dina hal pangalaman operator kasino sareng sapuluh casinos sareng modél bisnis anu suksés “lakuna saé. leuwih 20-sababaraha taun kaliwat. taun ganjil panungtungan, “implying yén sakali pangadilan ningali ngaliwatan ieu, CNB bakal meunang pass a.

Anjeunna speculates yén ieu bakal kajadian dina “sababaraha bulan ka hareup” na bisnis bakal tiasa pindah ka hareup kalawan Paus County kasino proyék.

Staffing Penting pisan pikeun Pasipatan kaulinan

Dua minggu kaliwat nempo hiji badag kameunangan pikeun usaha lamun inisiatif voting pikeun pancabutan proyék kasino dirojong ku Fair Play pikeun Arkansas, grup financed ku Choctaw Bangsa, ieu dumped ku Déwan kaayaan urang Pamilu Komisioner.

Numutkeun Garrett, kaayaan Jaksa Agung dianggap sual pikeun sora Nopémber “ineligible na inadequate” sabab gagal demonstrate yén CNB geus meunang lisénsi kasino. Anjeunna ogé outlined jumlah misinformation ngeunaan proyék kasino nu geus sumebar ka sakuliah nagara jadi grup Choctaw Bangsa-dibiayaan bisa ngumpulkeun jumlah diperlukeun tanda tangan.

Garrett ogé nyandak kasempetan pikeun ngabahas masalah staf, naroskeun ka anggota dewan pikeun milarian karyawan poténsial. Anjeunna negeskeun yén “lalaki sareng awéwé anu saé” penting pikeun pamandangan kaulinan CNB, khususna dimana perusahaan dahareun sareng inuman henteu tiasa pulih pinuh kusabab alesan staf.

#Paus #County #kasino #bakal #maju #dina #bulan #hareup