Home » Main » Pariplay Secures Lisensi di Kota Buenos Aires

Pariplay Secures Lisensi di Kota Buenos Aires

anak perusahaan NeoGames, Pariplay, terus mawa jasa na ka jurisdictions anyar. Eusi aslina parusahaan jeung solusi aggregation geus dilisensikeun di Buenos Aires Kota, Argéntina, sarta bakal sadia pikeun licensees kaulinan lokal.

Pariplay Ayeuna Dilisensikeun di Kota Buenos Aires

idin dikaluarkeun ku Pamaréntah Kota Buenos Aires, nu mangrupa yurisdiksi bebas di Argentina pikeun tujuan pangaturan iGaming. Ieu nandaan éntri penting panganyarna pikeun Pariplay di Amérika Latin, sakumaha parusahaan nyiar ngawangun tapak suku recognizable di Amérika Kalér jeung Kidul.

Ieu Kota Otonom Buenos Aires boga tilu juta jalma sarta panongton kaulinan sizeable. Ieu ngandung harti yén operator Tier 1 di yurisdiksi anu gaduh lisénsi anu relevan ayeuna tiasa nampilkeun salah sahiji 14,000 judul anu disayogikeun ku Pariplay ngalangkungan platform Fusion sareng sakitar 80+ panyadia. Integrasi téh gampang, sarta solusi Pariplay urang nganteurkeun sakuliah dewan kategori, kaasup kaulinan instan, olahraga virtual, poker , bingo na sportsbooks.

Pariplay ogé ngagaduhan sababaraha fitur tambahan sareng solusi anu ngabantosan operator pikeun ngamajukeun produk sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung diaksés, kalayan pilihan sapertos spins bébas, dompét bonus bebas, fitur roda spin, rokét sweepstakes, turnamén sareng seueur deui. Pariplay Ngatur Diréktur Adrian Bailey ngabagéakeun pangwangunan sareng nyarios:

Kota Otonom Buenos Aires gaduh warisan anu beunghar dina industri ieu, sareng nyugemakeun pisan kéngingkeun lisénsi supplier munggaran kami di Argentina.

Pariplay Ngatur Diréktur Adrian Bailey

Diréktur Pariplay pikeun Amérika Latin jeung Karibia Jorge L Morales sami-sami gumbira kalayan kasempetan pikeun ngabagéakeun pamekaran énggal ieu di Buenos Aires. Wewengkon ieu poised ngabeledug dina watesan iGaming sarta olahraga tohan jeung ngamankeun lisénsi pikeun beroperasi dina sababaraha pasar paling lucrative mangrupa hambalan penting maju pikeun pausahaan.

Buenos Aires sareng Argentina mangrupikeun bagian penting tina strategi pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Pariplay parantos gaduh ayana kuat di Mexico sareng Kolombia, sareng perusahaan nampi lisénsi di Kanada awal taun ieu. Pariplay aya dina kasulitan dugi ka ngalegaan jangkauan na di yurisdiksi anyar.

#Pariplay #Secures #Lisensi #Kota #Buenos #Aires