Home » Main » Pangadilan nampik banding Okada ngalawan PAGCOR

Pangadilan nampik banding Okada ngalawan PAGCOR

Milyuner Jepang sareng pangadeg Tasikmalaya kasino Resort Okada Kazuo Okada teu masihan ka scramble pikeun kadali Resort jadi gampang. Okada nembe ngadamel usaha pikeun meungpeuk kaputusan éta ku Filipina Hiburan jeung kaulinan Company (PAGCOR) pikeun ngabalikeun deui dewan direksi operator Resort Lodaya Resort, luang jeung Hiburan Nyarita (TRLEI), dirojong ku Tiger Resort Asia Limited (TRAL).

Kazuo Okada Nolak nyerah Okada Manila

Kazuo Okada petisi Pangadilan Banding Filipina ngalawan PAGCOR na TRAL pikeun ngeureunkeun aranjeunna tina nyieun sagala parobahan dewan TRLEI Okada-dijieun, nu ieu dibalikkeun dina Méi handap pesenan status quo Ante ti Mahkamah Agung Filipina.

Pangadilan Tinggi henteu ngabulkeun petisi éta kalayan alesan yén éta henteu ngagaduhan wewenang.

2. September PAGCOR maréntahkeun pikeun reinstate Byron Yip salaku Presiden sarta CEO TRLEI jeung sakabéh dewan TRAL-dijieun, éféktif maksa Okada jeung grup na leungeun Okada Tasikmalaya kasino Resort deui dewan deposed.

Sanajan kitu, Pangadilan Banding maréntahkeun yén Kazuo Okada teu kudu dieureunkeun tina ngakses jeung reviewing sagala dokumén ngagambarkeun rékaman, pernyataan finansial, kontrak, jsb. sarta patali jeung operasi bisnis TRLEI atawa pausahaan indungna Okada Holdings Limited jeung Universal Hiburan Corp (UEC). Okada sareng wawakilna ogé kedah diidinan aksés kana dokuméntasi anu aya hubunganana sareng daptar TRLEI anu bakal datang di AS, anu bakal dilakukeun ku ngahiji SPAC.

Carita Control leuwih Okada Tasikmalaya

Kasulitan sabudeureun Okada Tasikmalaya kasino Resort dimimitian dina ahir Méi nalika Kazuo Okada bareng jeung grup wawakil na diayakeun hiji Panyandakan Alih ku fisik Resort di. Aranjeunna ngadasarkeun lampahna kana pesenan status quo ante Mahkamah Agung, anu ngabalikeun dewan TRLEI ka kaayaan aslina dina taun 2017.

Pengambilalihan, anu ditipu “musuhan” ku pihak lawan, nyababkeun sababaraha pernyataan umum sareng gugatan.

Kahiji, TRAL, nu boga légal TRLEI, nu owns 99% tina operator of Okada Tasikmalaya kasino Resort, nyandak masalah ka pangadilan ku filing mosi pikeun klarifikasi tina lampah grup Okada. TRAL ogé parantos ngaluarkeun piwuruk umum, anu ngajelaskeun yén sadaya operasi bisnis anu dilaksanakeun ku grup Okada atas nama TRLEI bakal dianggap teu sah.

UEC ogé kalibet dina ngadesek Mahkamah Agung pikeun ngabalikeun tatanan status quo Ante.

Pamustunganana, PAGCOR aub sarta maréntahkeun grup Okada balik enggon kasino ka dewan rightful direksi.

#Pangadilan #nampik #banding #Okada #ngalawan #PAGCOR