Home » Main » Pamaén Swedia meunang leuwih € 200.000 kalawan Soft2Bet kasino

Pamaén Swedia meunang leuwih € 200.000 kalawan Soft2Bet kasino

tohan olahraga online tur panyadia platform iGaming Soft2Bet ngumumkeun yén pamaén Swedia geus meunang salah sahiji jackpots pangbadagna di YoYo Kasino, salah sahiji merek online operator urang. Soft2Bet ngarilis video husus dina channel YouTube resmi maranéhanana, congratulating individu untung anu bakal leumpang jauh jeung 229,072,90 SEK, sarua jeung € 214,000.

Lucky Player ngéléhkeun Jackpot pangbadagna kadua

Pausahaan ngahaja ngahindarkeun ngaleupaskeun inpormasi lengkep ngeunaan pemenang jackpot pikeun ngajagaan privasina. pamaén Lucky pencét jackpot Mayor bari maén Kitab Atem Wowpot, hiji judul slot Mesir-themed dijieun ku Éstonia pamekar iGaming All41 Studios. Kaulinan gaduh montir jackpot kutang sareng multiplier alungan maksimal x5000. The klien Swedia meunang hadiah kadua panglobana judul urang- jackpot Mayor.

Manajer nagara Soft2Bet Peter Christian Noer muji judul Wowpot pikeun mantuan ngaronjatkeun Dursasana pamaén dina YoYo Kasino. Anjeunna ogé ngomong yén ningali pamaén meunang badag sok kasempetan wilujeng sumping.

Kameunangan sapertos kieu mangrupikeun impian sadaya pamaén – pencét jackpot kutang. Kami bagja pisan yén salah sahiji pamaén urang ngalaman ieu… sareng urang sok ngarep-ngarep ningali langkung seueur pamaén ngumpulkeun kameunangan ageung.

Peter Christian NoerSoft2Bet kepalas manajer nagara lulugu

Soft2Bet Brand Ngarasakeun Kasuksesan Penting di Swédia

Soft2Bet diadegkeun dina usum panas taun 2018 sareng tim ngan 70 urang tapi ngalaman pertumbuhan anu ageung sabab ngagaduhan sababaraha lisénsi B2C sareng B2B Éropa. Perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 1.000 karyawan di kantor di Siprus, Malta sareng Bulgaria. Éta asup kana pasar iGaming sareng olahraga tohan Swedia dina April 2020 sareng situs kasino online YoYoCasino, pas bakal dituturkeun ku merek tohan olahraga Campobet.

Saatos kasuksésan awalna, operator nambihan merek katilu kana portopolio Swedia na sareng Betinia.se. Sportsbook Soft2Bet anyar gaduh pendekatan anyar anu difokuskeun kana ningkatkeun kasatiaan merek. Éta ngagunakeun unsur gamification pikeun kéngingkeun beungkeut émosional anu langkung kuat sareng pamaén sareng ningkatkeun sambungan kana produk.

Pausahaan Ngarasakeun Moméntum Substansial

Di luar Swédia, Soft2Bet gaduh ayana di belasan nagara sanés, utamina di Éropa sareng Amérika Latin. Dina Januari, operator nampi lisénsi B2B di Dénmark, ngalegaan jangkauan na di Nordics. Pausahaan bakal ngandelkeun pangalaman Swedia na pikeun nguatkeun pausahaan tohan Denmark kalawan rupa-rupa kaulinan. Salajengna, Soft2Bet bakal diidinan nyayogikeun platform tohan olahraga milik operator lokal.

Soft2Bet geus ngarasakeun tumuwuhna ganda-angka unggal kuartal, ngagunakeun kasuksésan ieu pikeun drive tumuwuh sarta dilegakeun portopolio na. Pausahaan nembé gawé bareng sareng produsén kaulinan online Evoplay, sacara signifikan ningkatkeun koleksi judul kualitasna. Sabalikna, pamekar game nampi aksés kana jangkauan pasar anu pikaresepeun Soft2Bet. Dua perusahaan éta janji pikeun ngamangpaatkeun pinuh ku partnership sareng ngajaga moméntumna dugi ka 2023.

#Pamaén #Swedia #meunang #leuwih #kalawan #Soft2Bet #kasino