Home » Main » Pagawe di London urang Grosvenor kasino nuluykeun neunggeul 72 jam

Pagawe di London urang Grosvenor kasino nuluykeun neunggeul 72 jam

Grosvenor kasino di London bisa tetep katutup pikeun sabtu minggu 9-12 Séptémber sanggeus pagawe di kasino milih dina ni’mat proposal neunggeul pikeun paménta gajih hadé.

Nuntut ‘Gajih Éta Bisa Hirup’

Dimimitian jam 18:00 GMT dina 9 Séptémber sareng dugi ka 06:00 dina 12 Séptémber, mogok bakal nutup tujuh lokasi buruan darat di ibukota: The Victoria, The Rialto, The Gloucester, The Park Tower, The Tapal The Golden Horse, St Giles, jeung Barracuda.

The neunggeul dipingpin ku union Unite nungtut pangkat Grup, nu owns Grosvenor Casinos jeung dijieunna £ 74,3 jutaan ($ 85,4 jutaan) dina kauntungan salila genep bulan tungtung 30. Juni 2022, pikeun nyadiakeun pagawe na naek gaji substansial.

“Ieu deui: Grosvenor Kasino mangrupikeun perusahaan artos anu sanés anu ngumpulkeun éta tapi nampik mayar gaji para karyawan anu aranjeunna tiasa hirup,” saur sekretaris jenderal Unite Sharon Graham, nyatakeun yén “éta henteu katampi sareng perusahaan ageung ieu milih tindakan. negeskeun amarah sapanjang tenaga kerja ieu. ”

Numutkeun kana pernyataan anu dikaluarkeun ku Unite dina Senén, tina sakitar 150 pagawé di Grosvenor Kasino London, 91% milih ngalawan pamayaran bonus £ 600 ($ 690) sareng £ 800 ($ 920) salaku “saleresna henteu cekap dina biaya anu aub”. langkung ageung sareng biaya naék. krisis kahirupan.”

Kaseueuran aranjeunna mangrupikeun bookmakers sareng dealers tapi daptar ieu ogé kalebet padamel dina widang sanés sapertos tuangeun sareng inuman sareng staf dapur anu siap tarung pikeun tawaran anu langkung realistis ti dununganana, anu bakal ngagambarkeun spike dina biaya hirup kusabab inflasi. ayeuna di 12% tur nyetel pikeun balik luhur.

‘Ngan kanaékan anu ageung dina pamayaran anu bakal dilakukeun’

Underlining yén “London mangrupa salah sahiji kota paling mahal di dunya pikeun pagawe salamet,” perwira nasional Unite pikeun sektor silaturahmi Dave Turnbull nyatakeun yén “ngan kanaékan gaji sizable bisa dijieun,” nyauran Grosvenor Casinos ‘pangarti yén pagawe. ngahiji jeung gawé babarengan.tekad pikeun meunangkeun naon maranéhna rék sarta aranjeunna ngaronjat jumlahna unggal poe.

“Ngalawan latar tukang lingkungan dagang anu nangtang pisan pikeun Rank, sareng pikeun sektor sacara gembleng, kami parantos ngadamel tawaran anu kuat anu kami yakin tiasa ngatasi biaya krisis hirup ayeuna,” saur juru carios Grup Grup dina pernyataan anu ngungkabkeun. disappointment parusahaan jeung move.

The move ku pagawe Grosvenor Casinos teh panganyarna dina runtuyan neunggeul nu geus dimimitian di sakuliah sagala rupa séktor di Inggris, kaasup pengacara pangadilan kriminal, staf pos, pagawe darmaga, supir beus, bandara na rail karyawan jeung sajabana, kabéh nungtut kanaékan gaji. Ditengah inflasi dua-angka jeung tagihan énergi soaring.

#Pagawe #London #urang #Grosvenor #kasino #nuluykeun #neunggeul #jam