Home » Main » OnAir Entertainment ngenalkeun Studio Spanyol Khusus di 2023

OnAir Entertainment ngenalkeun Studio Spanyol Khusus di 2023

OnAir Hiburansupplier kaulinan kasino live canggih, ngumumkeun rencana pikeun ngawanohkeun studio canggih di Spanyol mimiti 2023. Pausahaan bakal ngagunakeun kasempetan datang Barcelona SBC Summit minggu hareup pikeun showcase sababaraha produk na ogé kaulinan sarta fitur upcoming na.

OnAir Bagja Nyangking Produk Utamana ka Studio

Taun hareup, OnAir ogé kudu Standar Roulette na Otomatis Roulette di studio Spanyol karek diadegkeun na. judul sejenna, kayaning kaulinan Nexus Roulette upcoming, ogé bakal diulas sarta disiarkeun ti studio Spanyol-diomongkeun mawa anjeun ngaliwatan hiji pangalaman dina kaulinan anu merlukeun dealer live. Kapala Operasi OnAir Hiburan Mathijs Beugelink ceuk:

Salaku bagian tina rencana ékspansi global urang, Spanyol salawasna dina rencana urang pikeun ngajalankeun pangalaman kaulinan immersive tur ngaropéa kami, sarta naon produk hadé ti kalayan rentang lega kami tabel roulette.

Kapala Operasi OnAir Hiburan Mathijs Beugelink

OnAir bakal difokuskeun ngawangun studio anu dirarancang sacara saksama sareng diadaptasi kana kabutuhan pasar Spanyol sareng dina ngalakukeunana, nyayogikeun konsumén ku rupa-rupa pangalaman anu bakal ngajantenkeun aranjeunna nyaman. Pausahaan ogé ngarencanakeun pikeun nyieun terobosan dina Itali jeung Romania mimiti taun hareup, nyieun push gancang sakuliah Éropa.

ékspansi kuat di Éropa Live kasino pasar

OnAir ogé bakal resep pendak sareng jalma-jalma dina situs di Barcelona minggu payun sareng ngenalkeun pertandingan, ogé ngabahas gerakan anu bakal datang sareng saha waé anu dipikaresep. Sajauh ieu, OnAir parantos aya dina sapuluh pasar salami sapuluh bulan kapengker.

Pausahaan ogé gancang kaala lisénsi ti sababaraha pasar iGaming paling nuntut kaluar aya, kaasup Ontario, Dénmark, Swédia, Walanda, Malta, Inggris, Latvia, Yunani, jeung teu saeutik, Pulo Man.

Beugelink ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia eusi kasino live ngarah dina industri iGaming.

#OnAir #Entertainment #ngenalkeun #Studio #Spanyol #Khusus