Home » Main » Novibet, GiG Extended Partnership Official, Novibet on Growth Spree

Novibet, GiG Extended Partnership Official, Novibet on Growth Spree

Novibet sareng Grup Inovasi Kaulinan ngumumkeun penyambungan kemitraanna, anu bakal ningali Novibet terus nganggo alat Matuh GiG pikeun mastikeun patuh otomatis sareng program pamasaran afiliasi na.

Novibet bakal neraskeun nganggo patuh GiG

Grup Inovasi Kaulinan (GiG) ngumumkeun dina situs wéb na penyuluhan kerjasama sareng Novibet – operator kaulinan Éropa – sareng bakal terus nyayogikeun operator produk Comply. Comply mangrupikeun alat patuh pamasaran otomatis anu tiasa “nyeken halaman wéb pikeun eusi kalebet tautan, kecap beureum kode iGaming, sareng syarat pangaturan,” sakumaha anu dijelaskeun ku GiG dina tulisan warta na.

Pamakéan alat sapertos ngamungkinkeun operator, sapertos Novibet, aktip sareng proaktif kéngingkeun sareng ngajaga kontrol kana patuh pamasaranna. alat ieu sakuduna dituju janten kacida customizable sarta fléksibel, sahingga pikeun tingkat luhur kriteria kustomisasi jeung sababaraha parameter.

Manajer afiliasi internasional Novibet (IAM) – George Movementakis – dikutip dina tulisan warta anu nyatakeun yén “GiG Compliance Tools bakal terus ngadukung tim patuh afiliasi di pasar anu diatur” dimana perusahaan beroperasi.

Rencana Tumuwuh Novibet Moal lami deui

Sarta Novibet terus sibuk, ngaronjatkeun kalungguhan na di sababaraha buana. Awal April Novibet ditandatanganan Brian Hughes – jawara joki balap kuda – cementing ngaranna di Irlandia. Éta panas saatos perusahaan ngumumkeun niatna pikeun umum dina ahir Maret. George Athanasopoulos – CEO Novibet – commented yén parusahaan geus fokus kana ngahasilkeun “aliran tunai positif” dina strategi pertumbuhan na, kitu ogé “asupkeun éfisién” kana pasar anyar.

Hiji pasar penting pikeun strategi pertumbuhan Novibet urang geus rék dilegakeun bisnis na ka Amérika Kalér, sakumaha ceuk Bapak Athanasopoulos nalika nyawalakeun Caesars jeung Big Bola partnership Novibet ngan ngumumkeun: “Ekspansi platform iCasino kami kana pasar diatur anyar, kaasup di Amérika Kalér. , mangrupa pilar konci strategi pertumbuhan urang.

The Caesars deal bakal ngidinan Novibet a beroperasi di New Jersey, kitu ogé Pennsylvania, ku 2023, sanggeus meunang sagala lisensi operasi perlu jeung approvals. deal sapuluh taun bakal dilegakeun portopolio kaulinan euyeub Novibet urang ka AS, nandaan hiji milestone utama pikeun parusahaan. Sedengkeun pikeun deal NA kasohor sejen, Novibet ditandatanganan Big Ball Casinos, sahingga parusahaan rék dilegakeun jangkauan na ka Mexico ogé. Kasino Big Bola mangrupikeun salah sahiji ti saeutik operator di nagara anu dilisensikeun pikeun nyayogikeun iGaming sareng jasa tohan olahraga online, ngajantenkeun pasar Méksiko $ 1 milyar pikeun Novibet lebet, kalayan wates waktu anu diperkirakeun sateuacan akhir taun ieu.

pasar kaulinan Kanada oge dina daptar ékspansi Novibet urang, kalawan operator geus dilarapkeun pikeun lisénsi pikeun beroperasi di Ontario saméméhna taun, teu lila sanggeus propinsi Kanada legalized tur mimitian ngatur online judi . Peluncuran di dinya ogé diperkirakeun dina ahir taun.

#Novibet #GiG #Extended #Partnership #Official #Novibet #Growth #Spree