Home » Main » NJ kasino Asosiasi nunjuk Présidén Anyar

NJ kasino Asosiasi nunjuk Présidén Anyar

Ieu Asosiasi kasino New Jersey (CANJ) ngadamel siaran pers ngungkabkeun éta Mark Giannantonio bakal nyandak alih salaku presiden anyar organisasi. Giannantonio boga leuwih ti 35 taun pangalaman industri, sarta janjian téh éféktif geuwat.

Organisasi Ngalambangkeun Atlantik Kota kasino jeung Resorts

Tujuan utama CANJ nyaéta ngagambarkeun kapentingan industri kasino Atlantik Kota. Organisasi ieu ngabela pikeun panerapan mangpaat, ngarojong industri pariwisata thriving di Atlantik Kota. CANJ ngagambarkeun lolobana casinos kawentar tur resorts di Atlantik Kota. Ayeuna aub dina sababaraha inisiatif jeung ngabela usaha larangan roko lumangsung di New Jersey.

Giannantonio nyokot alih Joe Lupo, presiden Hard Rock Hotel & kasino Atlantik Kota. Anjeunna bakal pindah ka Las Vegas pikeun ngatur Mirage Hotel & kasino , ngajadikeun anjeunna teu bisa minuhan tugas na salaku presiden CANJ. Lupo nyatakeun kapercayaan kana kamampuan sareng pangalaman Giannantonio sareng namina anjeunna salaku panerus anu pantes.

Tandaan mangrupakeun nyicingan Atlantik County lifelong anu paduli deeply ngeunaan kota ieu jeung masarakat, sarta kuring yakin anjeunna bakal sora gede pikeun industri maju.

Joe Lupo, presiden Hard Rock Hotel & kasino Atlantik Kota

Giannantonio Nyaeta Profesional Berpengalaman

Mark Giannantonio muji usaha miheulaan na, noting yén Lupo geus dipigawé pakasaban alus teuing salaku pamimpin organisasi. Anjeunna vowed digawekeun pikeun Atlantik Kota tur nyieun hiji Resort tujuan ngarah.

Kuring boga akar jero di komunitas ieu, tur Kami siap gawé bareng kota jeung kaayaan pikeun nuluykeun advancing Atlantik Kota.

Mark Giannantonio, presiden CANJ

Giannantonio boga leuwih 35 ars pangalaman dina industri judi sarta geus earned kapercayaan tur hormat tina sasama anggota CANJ na. Anjeunna saméméhna CEO sarta presiden Tropicana Atlantik Kota tur ayeuna huluna Resorts kasino Hotél. Giannantonioa ogé geus nyekel sababaraha posisi dina dewan piwuruk jeung komite di Stockton Universitas sarta mangrupa bagian ti dewan tina Atlantik Kota Pulisi Yayasan.

Atlantik Kota Aya Dina Jalan Pikeun Pamulihan

Présidén anyar kedah napigasi pamulihan pasca-COVID di daérah dina tengah usum panas salajengna. Industri judi jeung Resort nembe ngalaman shock leutik alatan neunggeul lumangsung ku pagawe kasino. Sanajan kitu, masalah ieu direngsekeun amicably, kalayan sagala salapan casinos di Atlantik Kota narima proposal Uni. Giannantonio urang Resorts kasino éta diantara panungtungan satuju kana istilah perjanjian, tapi némbongkeun rojongan umum pikeun pagawe sarta dikedalkeun optimism yén sektor bisa maju.

Wewengkon ieu nembe ngalaman pamulihan anu laun tapi terus ningkat. Dina Q1, industri kasino Atlantik Kota nandaan kanaékan leuwih ti 25% leuwih 2021, sarta hasilna ngaleuwihan tingkat pre-pandémik pikeun kahiji kalina. Hasil anu nguntungkeun dikaitkeun kana jadwal acara anu sibuk sareng sentimen sémah anu ningkat.

#kasino #Asosiasi #nunjuk #Présidén #Anyar