Home » Main » Ngaran Sex Dealer kawentar didaptarkeun di Nevada Hideung Book

Ngaran Sex Dealer kawentar didaptarkeun di Nevada Hideung Book

Kendric Laronte Weatherspoon sanes penjahat biasa. Anjeunna ogé sanés ngan ukur curang anjeun. Weatherspoon éta jalma kahiji anu teu gawe bareng jeung Mafia, atawa geus pernah curang éksténsif dina Las Vegas Casinos, pikeun asup Nevada urang “Hideung Book”, hiji almanak individu dianggap jadi hina yén maranéhna teu milik kota dosa. atawa salah sahiji casinos Silver State.

Inohong meunang Éntri Pidana ka Buku Hideung

Weatherspoon boga catetan rap panjang, nu ngawengku sajarah kekerasan ngalawan awéwé jeung dugaan kuat trafficking kelamin di Las Vegas Casinos. Anjeunna oge dina crosshairs tina Federal Biro Investigation. Ku alatan éta, kaputusan Nevada pikeun ngasupkeun ngaranna dina Buku Hideung henteu hartosna héran. Ieu asalna salaku tailwind yén pengacara AS usaha kantor Jason Frierson pikeun tackle perdagangan séks ogé geus dikocok up.

Frierson ceuk traffickers kelamin bisa manggihan Las Vegas utamana pikaresepeun, kalawan sababaraha acara penting keur dipindahkeun ka nagara, kaasup upcoming Super Saeful taun hareup. Usaha ieu dipuji, khususna kalayan 5,600 korban perdagangan séks dilaporkeun taunan di Nevada. Weatherspoon ogé maénkeun peran dina ieu.

Anjeunna geus Nyanghareupan 30 kasus ku Las Vegas Pangadilan of Justice. Anjeunna geus Nyanghareupan tuduhan trafficking kelamin sawawa, batré jeung strangulation, trafficking narkoba, batré domestik, nyulik, sarta narajang seksual pikeun ngaranan sababaraha nyinggung Weatherspoon nyanghareup kiwari. Nevada geus kapanggih hiji jalma cocog pikeun ngawengku Buku Hideung dijieun dina taun 1960-an pikeun ngaronjatkeun pariwisata ka Las Vegas sarta ngabersihan ngaran Dosa Kota pikeun kajahatan jeung hubungan jeung tipe Mafioso.

Komisaris nyandak urusan kana leungeun maranéhna sorangan Kemis panungtungan, arguing yén penjahat deservedly ngalarang tur ngalarang tina casinos kaayaan. Biasana, daptar Buku Hideung mangrupikeun ukuran anu jarang dianggo, sabab penegak hukum konvensional biasana cekap pikeun ngatasi masalah sapertos kitu.

Bisa Ngarobah Misi Buku

Dina kasus Weatherspoon, penjahat anu kasohor ayeuna bakal diserat namina sareng karakter jahat anu sanés, sapertos Sam Giancana, Murray Llewellyn Humphreys, Michael Coppola, sareng seueur anu sanésna. Weatherspoon henteu ngahadiran rapat komisi Kemis kamari, kahadean yén jalma anu ngajalankeun larangan biasana diperpanjang.

Kalawan mafia sakitu legana Isro ti Nevada, meureun Hideung Book ayeuna bakal neangan polah leuwih prohibitive dina kasus dimana hukum geus dipindahkeun lalaunan jeung casinos implicated dina cara leuwih ditangtukeun lamun datang ka ngawatesan aksés ka karakter hina kawas Weatherspoon.

#Ngaran #Sex #Dealer #kawentar #didaptarkeun #Nevada #Hideung #Book