Home » Main » Mohegan Diakuan ku Forbes salaku Best Connecticut Company

Mohegan Diakuan ku Forbes salaku Best Connecticut Company

Mohegan geus dipikawanoh dina daptar “pausahaan pangalusna dina kaayaan” tina 2022 ku Forbes. Sababaraha aspék penting dipertimbangkeun nalika évaluasi dilaksanakeun. Forbes daptar pausahaan pangalusna ngumumkeun dina 24 Agustus.

Survey Ngawengku Sampel 70.000 Urang Amerika

Survei nampilkeun conto 70,000 urang Amerika anu damel pikeun perusahaan anu padamelan 500+ jalma. Sawatara aspék anu diperhatikeun nalika évaluasi dilaksanakeun diantarana rékoméndasi pagawé langsung jeung teu langsung.

Aranjeunna dipenta pikeun meunteun perusahaan industri anu sanés sareng meunteun sabaraha kamungkinan aranjeunna nyarankeun perusahaan ka babaturan sareng kulawarga.

Ray Pineault, Présidén jeung CEO Mohegan, nyatakeun yén Mohegan bangga nampi akreditasi sapertos di Connecticut, kaayaan dimana kasino di nembe dibuka mesin Aristocrat. Anjeunna nambahan yén budaya kerja di perusahaan nyiptakeun lingkungan anu kuat sareng séhat pikeun anggota tim sareng generasi anu bakal datang.

Pineault némpél kana falsafah “Spirit of Aquai” Mohegan nalika anjeunna nyatakeun yén éta mangrupikeun filsafat kuno anu parantos ditanam dina sadaya tingkatan dina Mohegan. Hal ieu ngamungkinkeun karyawan nyieun atmosfir welcoming sahingga, ensures “a silaturahmi hébat sarta pangalaman tamu.”

Daptar Forbes boga tujuan pikeun nangkep cara pausahaan béda anu katarima sakuliah nagara. Daptar pangusaha anu pangsaéna di nagara éta ngagaduhan 1,382 pangusaha, 246 diantarana rengking di sababaraha nagara bagian. Pausahaan anu paling luhur nyaéta Departemen Luar Negeri AS sabab rengking pangsaéna di 31 nagara bagian. Target sareng Home Depot ngiringan di tukangeun Departemen Luar Negeri AS nalika aranjeunna ngadamel daptar di 29 nagara bagian.

Panghasilan Mohegan Naek Masif dina Q3

Dina awal Agustus, Mohegan ngarilis laporan fiskal Q3 na. Panghasilan pikeun tilu bulan réngsé 30 Juni totalna $417.1 juta, paningkatan 27.1% YoY. Panghasilan pikeun période anu sami dina 2021 nyaéta $ 328.2 juta.

Salaku tambahan, pendapatan perusahaan tina operasi ningkat 40,7%, ngahontal $ 90,1 juta. Dina hiji pernyataan, Pineault nyatakeun yén kasuksésan perusahaan mangrupikeun cerminan strategi diversifikasi na.

Salian ti pendapatan kaulinan, Mohegan ningali kanaékan pendapatan dina sababaraha séktor séjén. Panghasilan pangan sareng inuman ningkat 71% YoY dugi ka $ 35.6 juta. Panghasilan operasi hotél éta $ 30,3 juta, anu naékna 36% YoY.

Pamustunganana, panghasilan Resort tina ritel, hiburan sarta leuwih ngaronjat nepi $ 57,2 jutaan. EBITDA anu disaluyukeun ngahontal $120 juta, pangluhurna dina sajarah perusahaan. CFO Mohegan, Carol Anderson, nyatakeun yén margin EBITDA anu disaluyukeun turun kusabab “ngawanohkeun deui sababaraha fasilitas non-kaulinan margin handap” upami dibandingkeun sareng 2021.

#Mohegan #Diakuan #Forbes #salaku #Connecticut #Company