Home » Main » MGM Resorts Yayasan nyumbang ampir $ 2M ka 82 Projects Amal Lokal

MGM Resorts Yayasan nyumbang ampir $ 2M ka 82 Projects Amal Lokal

inisiatif amal MGM Resorts International urang, MGM Resorts Yayasan, geus nyumbang ampir $ 2 juta ngaliwatan 82 hibah pikeun organisasi nirlaba sakuliah kota jeung wewengkon mana MGM Resorts beroperasi.

MGM Resorts Foundation 82 Hibah Bakal Mangpaat Komunitas Lokal

MGM Resorts Yayasan diadegkeun dina 2002 sarta nyadiakeun karyawan MGM jeung sémah kasempetan pikeun nyumbang kana inisiatif amal sasaran dina komunitas lokal.

Babak 82 hibah di 2022 jumlahna ampir $ 2 juta disebarkeun ka nonprofits, nu mantuan komunitas régional di wewengkon mana MGM Resorts beroperasi. Wewengkon ieu kalebet Southern Nevada, Michigan, Mississippi, New Jersey, New York, Northeast Ohio, daérah DC Metropolitan sareng Massachusetts Kulon. Fokus hibah ayeuna nyaéta pikeun organisasi anu nawiskeun bantosan kabutuhan dasar pikeun warga komunitas ieu. Ieu kalebet inisiatif pikeun nyayogikeun tuangeun, panyumputan, perawatan médis, perawatan kaséhatan méntal, jsb.

Diréktur eksekutif papacangan komunitas MGM Resorts International Maria Jose Gatti ngucapkeun rasa syukur anu jero ka sadaya kontributor Dana Hibah Komunitas sareng nyorot dampak lokal tina inisiatif anu nampi hibah: “Taun-taun urang kagum kana kabébasan karyawan sareng ayeuna tamu. Taun 2022, karyawan MGM Resorts masihan ka 82 organisasi nirlaba anu ngalayanan komunitas dimana urang cicing sareng damel.

Sumbangan dikumpulkeun dina Dana Grant Komunitas MGM Resorts Yayasan sarta datangna ti kontribusi ti pagawé MGM Resorts jeung sémah MGM Resorts.

Dana Hibah Komunitas henteu dianggo sareng organisasi nirlaba khusus anu langsung nampi dana tina hibah. Rupa-rupa inisiatif amal dipilih salami prosés kalapa, anu dumasar kana usulan. Panitia sukarelawan anu diwangun ku karyawan MGM Resorts sareng janten wakil pikeun sagala rupa daérah dimana perusahaan beroperasi ngevaluasi usulan sareng nyayogikeun hibah anu sasuai.

Kusabab 2002, nalika eta diadegkeun, MGM Resorts Yayasan geus ngumpulkeun leuwih ti $ 100 juta dina sumbangan, nu geus disebarkeun ka leuwih ti 1.500 organisasi nirlaba jeung amal. Tujuan Yayasan nyaéta pikeun méré pangrojong pikeun pangwangunan masarakat satempat dina hal kelestarian, daya tahan, kasempetan gawé anu hadé, ningkatkeun rupa-rupa kaahlian, jrrd. Tujuan ieu saluyu sareng motto perusahaan MGM Resorts “Fokus kana Anu Penting: Nangkeup Kamanusaan sareng Ngajagi Planét“, tujuan kelestarian sareng tujuan perusahaan ngagaduhan dampak sosial anu bermakna.

#MGM #Resorts #Yayasan #nyumbang #ampir #Projects #Amal #Lokal