Home » Main » MGA Isu DGV Bewara Pembatalan Lisensi Alatan telat mayar

MGA Isu DGV Bewara Pembatalan Lisensi Alatan telat mayar

Otoritas kaulinan Malta (MGA) parantos ngaluarkeun béwara ngeunaan pembatalan lisénsi DGV Entertainment Group Limited. Kaputusan pikeun nyabut lisénsi grup éta dilaksanakeun kusabab Otoritas nganggap DGV parantos ngalanggar sababaraha katangtuan hukum. Istilah patali jeung runtuyan pangmayaran lasut patali idin jeung waragad luyu. Grup éta parantos ngoperasikeun merek AurumPalace sareng FlipperFlip dina lisénsina.

MGA maréntah yén DGV ngalanggar sababaraha aturan. Daptar ieu ngawengku Aturan 3(1)(b) bagian tina Aturan Fee Lisensi Kaulinan anu aya hubunganana sareng istilah-istilah khusus anu kedah dibayar ku lisénsina dina watesan biaya lisénsi anu ditangtukeun.

DGV Henteu mayar Biaya Lisensi €25,000 ($25,484)

Numutkeun kana MGA, DGV gagal nutupan biaya lisénsi sapuk € 25,000 ($ 25,484) pikeun période antara 23 Nopémber 2021-22 Nopémber 2022. Grup anu sami ogé sababaraha kali ngalanggar Aturan 3 (1) (a) sareng Aturan 6 bagian tina Aturan Fee Lisensi. Kaulinan lamun gagal mayar fee kontribusi minuhan ka MGA. Régulator nempatkeun jumlahna € 10,333 nutupan Désémber 2021 dugi ka ayeuna.

MGA ogé mendakan yén DGV ngalanggar Bagian 41(2)(a) bagian tina Otorisasina Kaulinan sareng Diréktif Pematuhan nalika gagal ngirimkeun set wajib laporan kauangan anu diaudit pikeun Januari 2020 dugi ka Désémber 2020 dina periode standar 180 dinten.

Régulator anu sami mendakan DGV kaliru ngalanggar Pasal 41(1) bagian tina Otorisasina Otorisasi sareng Patuh Diréktif nalika gagal ngirimkeun laporan kauangan interim pikeun 1 Januari 2021 sareng 30 Juni 2021.

20 Dinten Pikeun Ngabales

Grup éta dibéré 20 dinten ti 4 Agustus pikeun ngabales kaputusan MGA pikeun nyabut lisénsina. DGCA bakal tiasa debat naha régulator kudu ngarobah pikiran maranéhanana sarta henteu neruskeun kalawan panyabutan idin. Upami grup gagal ngalebetkeun jawaban anu jelas sareng persuasif dina ahir 20 dinten, lisénsina bakal dicabut.

DGV Hiburan perenahna di Malta dimana eta terus tumuwuh bisnis na. Anyar-anyar ieu, perusahaan asup kana industri judi online kalayan bantosan dua merek na. Dina ahir Juli, MGA mutuskeun pikeun ngagantungkeun lisénsi Field of Fortune kusabab gagal mayar biayana. Suspénsi éta ngan ukur sababaraha dinten saatos régulator anu sami ngagantungkeun BIB Limited kusabab gagal sasuai sareng aturanana sareng ngalanggar sababaraha klausa.

#MGA #Isu #DGV #Bewara #Pembatalan #Lisensi #Alatan #telat #mayar