Home » Main » Méja Trac tumuwuh kalawan Anyar kasino Partnership di Panama

Méja Trac tumuwuh kalawan Anyar kasino Partnership di Panama

Sumber Gambar: Shutterstock.com

méja Trac geus nandatanganan partnership kalawan kasino anyar pikeun pitulung kalayan manajemén harta. Hasilna, pausahaan bakal gawé bareng Kasino Waymore di Panama sarta nyebarkeun kumawula-Na KasinoTrac sistem dirancang pikeun mempermudah operasi sarta ngaronjatkeun Dursasana jeung konsumén.

Kasino anyar di Panama meunang CasinoTrac.Software

Méja Trac geus bisa dilegakeun tapak suku na dina bentang kasino Amérika Kidul sarta terus ngalakukeun kitu kalawan kasempetan anyar ieu dina Panama. Waymore kasino bakal boga aksés ka sistem manajemen pinuh nu bakal mempermudah ngajalankeun dinten-ka poé di lantai kaulinan.

Méja Trac geus bisa install sarta nuluykeun ngajaga leuwih ti 145 sistem di Amérika Kalér jeung Kidul. usaha Mitra bisa ngumpulkeun wawasan penting kana kagiatan kaulinan anu lumangsung dina floors kaulinan maranéhanana berkat deui System Bewara jeung Pangiriman pinter solusi kaasup dina KasinoTrac.

CasinoTrac geus prosés jutaan titik data ti leuwih ti 150 jutaan kasino sakuliah dunya. Waymore kasino oge pleased kalawan tambahan, ngabagéakeun sistem anyar na kapasitas operasi di tempat. Perusahaan nyebarkeun pernyataan siaran pers ngeunaan kemitraan sareng nyarios:

Kami bungah ngeunaan set anyar pilihan urang bakal mibanda sistem CasinoTrac; Salaku tambahan, kami resep ngahijikeun sareng TableTrac ngeunaan ieu sareng proyék-proyék kahareup urang nalika operasi urang tumbuh.

Kasino Waymore

méja Présidén Trac Chad Hoehne ogé bungah ngeunaan kolaborasi anyar antara pausahaan sarta ngomong yén solusi bakal ngabantu Waymore kasino ngahontal poténsi sabenerna na. Méja Trac geus nandatanganan sababaraha partnerships dina bulan panganyarna.

Pausahaan cooperates kalawan Lucky neunggeul kasino . Pausahaan boga ogé partnership penting séjén kalawan Lake of the Torches kasino Resort di Lac Du Flambeau.

#Méja #Trac #tumuwuh #kalawan #Anyar #kasino #Partnership #Panama