Home » Main » Marina Bay Sands Ngaluncurkeun Beasiswa $ 1M pikeun Ngalatih Bakat Lokal

Marina Bay Sands Ngaluncurkeun Beasiswa $ 1M pikeun Ngalatih Bakat Lokal

Marina Bay Sandshotél méwah di Singapura, nawarkeun silaturahmi jeung kaulinan, bakal ngajalankeun program beasiswa anyar. Las Vegas Sandsanu boga ngadegna, bakal investasi $1 juta dina program, leuwih mangpaat 100 siswa lokal.

MBS ngaluncurkeun Program Beasiswa

Numutkeun hiji pernyataan ti Las Vegas Sands, program éta bagian tina usaha pikeun mantuan sektor silaturahmi jeung ngangkat leuwih pagawe. Ieu ogé mangrupikeun prioritas utama program Sands Cares global.

Ieu Sands Program Beasiswa Rékréasi ditujukeun pikeun mahasiswa anu hoyong damel di sektor pariwisata sareng perhotelan. Program nargétkeun mahasiswa ti genep Institusi Pengajian Tinggi lokal, dumasar kana perusahaan kasino. Ieu kalebet Politéknik Nanyang, Politéknik Ngee Ann, Politéknik Républik, Politéknik Singapura, Institut Téknologi Singapura sareng Politéknik Temasek. Las Vegas Sands, cabangna Marina Bay Sands jeung genep institutes nandatanganan Memorandum of Pamahaman salila upacara Senén ieu, sahingga LVS neruskeun kalawan program.

Program ieu bakal ngamungkinkeun mahasiswa tangtu ti IHL nampi beasiswa anu tiasa dianggo pikeun nutupan biaya diajar. Panarima tiasa mayar kursus-kursusna, ngagaleuh buku sareng kabutuhan murid sanés atanapi ilubiung dina program pertukaran.

Las Vegas Sands ngumumkeun yén program beasiswa bakal dituluykeun salila tilu taun atawa leuwih sarta baris dimimitian taun hareup.

Las Vegas Sands Hayang Ajak Jalma Gawé di Séktor

Kota Paul, Kapala perwira operasi Marina Bay Sands, commented on program anyar. Anjeunna nyatakeun yén MBS mangrupikeun salah sahiji perusahaan silaturahmi sareng kasino panggedéna di sabudeureun sareng, sapertos kitu, hoyong ngasuh bakat silaturahmi lokal.

Numutkeun ka Town, tempat éta parantos padamelan rébuan jalma anu berbakat dina rupa-rupa kalungguhan sareng ngaharepkeun ngabantosan generasi saterusna pagawe silaturahmi terampil. Nurutkeun manéhna, program ieu téh salah sahiji cara pikeun Marina Bay Sands ngadorong leuwih loba jalma pikeun digawé di industri silaturahmi.

Kami teras-terasan milarian bakat anu paling terang pikeun ngiringan kami dina tahap kamekaran salajengna, sareng beasiswa ieu dimaksudkeun pikeun nyorong langkung seueur jalma pikeun ngagambar jalanna dina industri anu ngembang ieu.

Paul Kota COO Marina Bay Sands

Dina Méi, Marina Bay Sands ngaluncurkeun inisiatif sanés anu ditujukeun pikeun ngadorong pagawé pikeun ngiringan sektor éta. Pausahaan ngayakeun dua dinten walk-in rekrutmen adil dimana aranjeunna pledged nyewa 2.000 pagawe anyar. Dina acara éta, sakabéh prosés rekrutmen digampangkeun pikeun ngagampangkeun pagawé pikeun gabung sareng perusahaan.

#Marina #Bay #Sands #Ngaluncurkeun #Beasiswa #pikeun #Ngalatih #Bakat #Lokal