Home » Main » Manajer Garéja pikeun Diocese of London maok $ 6M pikeun judi

Manajer Garéja pikeun Diocese of London maok $ 6M pikeun judi

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Gumantung kana inclinations filosofis Anjeun, judi bisa atawa teu jadi dosa. Nalika patarosan ieu nyéépkeun rohangan pikeun debat teologis, maling dana garéja biasana tunduk kana hukum buatan manusa. Sapertos kitu, urut pajabat Garéja Inggris dituduh panipuan amal langkung ti £ 5 juta ($ 6,11 juta) anu disangka dibalanjakeun pikeun judi sareng perjalanan hawa, diantara biaya anu sanés.

Dasawarsa Nu Ngalangkungan Sapuluh Taun

Martin Sargeant, 52 taun, ngajabat di keuskupan London antara 2008 sareng 2019 sareng nyarios nyiksa dana amal, anu parantos diangkat ti taun 1891 sareng kedah ditunjuk pikeun restorasi sareng pangropéa harta garéja. Sargeant nyarios nyéépkeun jumlahna £ 5,2 juta ($ 6,36 juta) dina sapuluh taun anjeunna janten manajer operasi pikeun diocese.

Sargeant muncul di pangadilan Jumaah kamari dimana tuduhan ngalawan anjeunna dibacakeun. Anjeunna dituduh curang naroskeun dana pikeun gereja-gereja anu disfungsi, tapi tungtungna nyandak artos ngalangkungan rekening bank anu anjeunna aksés, diantara seueur anu sanésna.

Sargeant henteu masihan pertahanan atanapi pertahanan, The Guardian ngalaporkeun, salami penampilan kahijina di pengadilan. Duit anu dicandak tina akun amal ditransferkeun ka rekening pribadina sareng dibalanjakeun, numutkeun jaksa, dina “hal anu gagabah sapertos judi” sareng “hiburan pribadi.”

Ngadagoan Pangadilan di Southwark Crown Court

Sargeant bakal muncul di Southwark Crown Court dina 2 Séptémber. Anjeunna parantos dibéré jaminan samentawis sareng dilarang ngantunkeun Inggris, sareng parantos nahan ngahubungi karyawan diocesan. Sargeant nyanghareupan sababaraha tuduhan ngalawan anjeunna, kalebet penggelapan sareng penggelapan.

Kasusna dialihkeun ka Pangadilan Mahkota ti Pengadilan Westminster Magistrates ‘dimana anjeunna muncul dina dinten Jumaah kusabab beuratna tuduhan ngalawan anjeunna. Sargeant ditalungtik ku pejabat dina taun 2021 nalika kapendak sareng dana anu leungit.

#Manajer #Garéja #pikeun #Diocese #London #maok #pikeun #judi