Home » Main » Makau Nilik kanaékan Juli kasino Concessionaires GGR

Makau Nilik kanaékan Juli kasino Concessionaires GGR

Hasil Juli Makau bisa jadi sinyal yén Wewengkon Administratif Husus ngalaman recovery loba-diantisipasi. Tanda optimism ati-ati aya nalika angka Juli 2022 ningali kanaékan bulan-on-bulan dina pendapatan judi anu dikumpulkeun ku genep konsési.

Ngaronjatkeun Panghasilan Ngaronjatkeun Harepan Pamulihan

Properties ngangkat total $ 1,72 milyar (MOP13,96 milyar), atanapi naék 10% dina hasil Juni 2022. Panalitian salajengna ngeunaan séktor nunjukkeun yén Makau tungtungna tiasa pulih, sanaos anu gampang kaganggu upami langkung. seueur kadali wates sareng larangan anu aya.

Tapi nalika hasil Juli ngaleuwihan Juni, pendapatan umumna masih turun 37% sataun-on-taun. Dina Juli 2021, SAR ngumpulkeun $ 2.74 milyar (MOP22.2) dina pendapatan kaulinan kotor. Sanajan kitu, Makau confidently bisa ngaharepkeun ampir $ 6,15 milyar (MOP49,76 milyar) dikumpulkeun tina sharing operasi judi di Makau pikeun taun fiskal 2022.

Naha hasil ieu ngawujud mangrupikeun masalah sanés. Sajauh ieu, Makau geus dihasilkeun $ 4,25 milyar dina sharing pajeg (MOP34,36 milyar), jadi sakabéh, ngumpulkeun pajeg lumangsung sakumaha rencanana.

A reprieve minor dina kaayaan perjalanan hésé éta, sanajan oposisi ti Beijing, wates jeung Cina, Makau jeung Hong Kong tetep operasi di sababaraha kapasitas, mantuan SAR ngahasilkeun sababaraha sharing.

Tantangan tetep aya. Cina parantos negeskeun kana kabijakan enol-COVID-19 anu sigana moal dileungitkeun. Makau ogé ngalaman wabah COVID-19 anu parantos ningali seueur konsési ditutup sareng teu aya tamu salami sababaraha minggu.

Tapi sacara umum, SAR parantos tiasa ngadamel pamulihan anu gancang sareng kuat, tinangtu tangtangan anu disanghareupan. Gemblengna, pamulihan Makau henteu diperkirakeun dugi ka akhir taun 2023, upami aya virus COVID-19.

#Makau #Nilik #kanaékan #Juli #kasino #Concessionaires #GGR