Home » Main » Makau ngajalankeun minimum anyar kasino bangbarung panghasilan

Makau ngajalankeun minimum anyar kasino bangbarung panghasilan

Pamarentah Makau geus ngumumkeun bangbarung anyar pikeun sharing minimum nu operator kasino di wewengkon kudu ngahontal ku 2023. bangbarung disetel ka MOP $ 45,6 milyar ($ 564 juta) sareng ieu sami sareng tingkat 2022. Jumlah anu dipilih dianggap cukup gampang dihontal sareng dipilih minangka sarana pikeun masihan relief dina konteks larangan anu ketat anu dilaksanakeun salami pandémik sareng parobahan pangaturan.

Kasino anu bakal kéngingkeun sahenteuna MOP $ 7 juta (US $ 870,000) per méja

Sarat anyar nyatakeun ambang panghasilan minimum tina MOP $ 7 juta (AS $ 870.000) per kaulinan méja. The bangbarung pikeun hiji mesin kaulinan geus disetel ka Rp 300.000 ($37.112).

Dina waktu nu sarua, eta geus mutuskeun yén operator kasino di wewengkon bakal tiasa beroperasi nepi ka 6.000 méja sakaligusjeung saloba 12.000 mesin di 2023. Ieu nandaan kahiji waktos pamaréntah geus diatur wates formal dina jumlah pasti tabel sarta panghasilan pakait minimum keur operator. Tujuan utami nyaéta pikeun nguatkeun kontrol operator di daérah éta.

Ayeuna, pausahaan kasino tunduk kana a 40% pajeg, nu mangrupa salah sahiji ongkos pajeg pangluhurna pangeusina. Kasalempang tumuwuh ngeunaan kanyataan yén lamun tingkat bangbarung minimum diatur teuing tinggi, operator bakal kapaksa nutupan shortfall ka pajabat, salaku hasil tina hukum judi anyar diliwatan dina Juni.

Panghasilan Kaulinan Kasar Makau Turun 38%

Dina waktu nu sarua, panghasilan kotor kaulinan Makau urang turun 38% dina 2022, ngahontal MOP $ 54 milyar ($6,68 milyar). Angka éta nunjukkeun turunna 80% dibandingkeun tingkat anu kacatet sateuacan mimiti pandém.

Makau ayeuna gaduh genep operator anu dilisensikeun, sareng Wynn Macau, Sands China, MG China, sareng Galaxy Entertainment dina daptar. Nanging, sadaya genep ijin bakal dugi ka tanggal kadaluwarsa dina ahir taun 2022. Sadaya operator parantos nyatakeun minat pikeun kéngingkeun ijin anyar pikeun beroperasi di daérah éta. 14 Séptémber nyaéta dinten terakhir aranjeunna tiasa ngalebetkeun tawaran. The lisensi anyar bakal mawa pangaruh ti mimiti 2023. Dina ahir Juli, Makau ngumumkeun formasi panitia husus anu bakal assess sadayana bidders lisénsi.

#Makau #ngajalankeun #minimum #anyar #kasino #bangbarung #panghasilan