Home » Main » Louisiana ngalaporkeun Hasil Tenang pikeun Kasino dina Juli 2022

Louisiana ngalaporkeun Hasil Tenang pikeun Kasino dina Juli 2022

Nagara Louisiana jeung Louisiana kaulinan Board Control laporan total $ 204,2 jutaan dihasilkeun dina pendapatan kaulinan kotor ti casinos riverboat na Harrah urang New Orleans. Salaku kaayaan prepares rék dilegakeun kalawan casinos komérsial di daratan, Harrah urang New Orleans tetep hijina sipat teu lokasina lepas pantai.

Slow Juli pikeun Louisiana Casinos

Ngahasilkeun taunan turun 8% dibandingkeun Juli 2021 nalika pendapatan kaulinan kotor rata-rata $ 222 juta. olahraga online tohan cecekelan earned $ 103,3 juta dihasilkeun $ 19,3 juta di sharing. Ieu jumlahna 18,7% tina total, kalawan sportsbook nyieun jumlah santun bulan panungtungan.

Ngeunaan buku olahraga ritel, Sektor geus tetep sakitu legana sepi kalawan $ 15 juta dina total bets olahraga ditempatkeun kalawan $ 1,4 juta dihasilkeun di sharing, ceuk régulator dina update. Tina sakabeh casinos, Baton rouge éta harta awon-impacted kalawan turunna taunan 15,7%. Tasik Charles Harta éta nunjukkeun daya tahan sareng saé, ngeposkeun total pendapatan $ 78.9 juta. Ieu mangrupikeun panurunan nominal 1,5%.

L’Auberge kasino Resort Lake Charles réngsé kalawan $ 31,5 juta di sharing kaulinan. Ieu overtook nu siga emas Nugget Lake Charles jeung Delta Downs Racetrack kasino Hotél nu dipasang mungguh $ 31,2 jutaan jeung $ 16,2 jutaan.

Lajeng, aya tujuh sipat di Shreveport sareng Bossier. Pasipatan turun 13.1% dina bulan Juli. Ieu nempatkeun aranjeunna dina total pendapatan kaulinan $ 50,9 jutaan. Margaritaville Resort kasino réngsé kalawan $ 17,8 jutaan, Tapal kuda Bossier Kota $ 13,4 jutaan, sarta Bally urang Shreveport kasino & Hotél naek ka tukang kalawan $ 8,1 juta di sharing kaulinan.

Perjuangan Harta ku Ngumpulkeun Hasil Kaulinan

New Orleans Casinos ogé nyandak hit ku 7,7% serelek. Total sharing éta $ 48,1 juta pikeun Harrah’s New Orleans ($ 22,6 jutaan), Boomtown kasino & hotél ($ 10,3 jutaan), jeung harta karun kasino ($ 8,2 jutaan).

iteuk beureum teu luput turunna sakabéh boh, kalawan casinos riverboat gross $ 20 jutaan, nu masih mangrupa 15,7% serelek. L’Auberge kasino Hotél réngsé nepi $ 14,4 jutaan. Hollywood kasino Baton rouge disumbangkeun sejen $ 4,4 juta kalawan Belle of Baton rouge kasino Hotél ngan ngeposkeun $ 1,2 juta di proceeds sakabéh.

#Louisiana #ngalaporkeun #Hasil #Tenang #pikeun #Kasino #dina #Juli