Home » Main » Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar