Home » Main » Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Legenda Bay jeung Fandango kasino Go Live kalawan ngahijikeun Tatar kaulinan Platform

Ieu Katerangan Bay kasino jeung Fandango kasino di Nevada kalér geus mobilized Platform kaulinan terpaduédisi lincah, nu bakal mantuan aranjeunna dina achieving pamasaran awal jeung tolok ukur ngembangkeun pamuter, sarta nawarkeun manajemén poean kontinyu sadaya operasi. Sistim nu ngarojong operasi kasino sarta nawarkeun tempoan tunggal data sadia dihasilkeun dina tempat, sahingga manajemén basajan.

Ningkatkeun Pasar, Ngaleungitkeun Éntri Data

Kasino Fandango gaduh langkung ti 700 liang sareng 10 kaulinan sareng buku olahraga khusus. Properti ieu ogé ngagaduhan pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay kasino ieu ogé dilengkepan kavling liang jeung kaulinan tabel sarta mimiti sagala Circa Olahraga Sportsbook di nagara. Aya ogé pilihan makan sareng fasilitas anu sanés dina situs.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante ngabagéakeun kasempetan pikeun ngahijikeun produk QCI, sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anu disayogikeun ku solusi dina ngatur harta:

Mampuh ngaitkeun data pamuter sareng data slot dina cara anu bermakna sareng terang saha anu aya di lantai ayeuna teu ternilai.

Olympia kaulinan Wakil Présidén Daerah dina Téhnologi Émbaran Traci Ferrante

Ferrante nambihan yén berkat alat QCI Marketing, sipat tiasa sacara signifikan ngirangan prosés anu nyéépkeun waktos sareng ngaleungitkeun poténsi kasalahan éntri data. Kadua sipat bakal nguntungkeun tina kaputusan harta dumasar kana data sareng analitik.

Peluncuran Kacida Dihargaan ngagambarkeun Kasuksesan Global

CEO QCI Dr Ralph Thomas ogé pleased jeung integrasi sarta ngomong yén harta kauntungan tina ngahijikeun Tatar kaulinan Platform, nu museurkeun solely dina ngamekarkeun produk nu nguntungkeun kaperluan konsumén ‘.

Edition Nimble dikembangkeun husus pikeun casinos kalawan sahandapeun 1.000 liang , sangkan host, executives pamasaran jeung tim operasi kasino maranéhna pikeun fungsi dina modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas

Samentara éta, QCI geus deployed ka leuwih ti 75 kasino meuntas Amérika Kalér. Di sakuliah dunya, sistem ieu sadia di 4.000 lokasi sarta mangrupa salah sahiji sistem manajemen tersukses, ngarasakeun pangakuan global jeung terus kapercayaan konsumen.

#Legenda #Bay #jeung #Fandango #kasino #Live #kalawan #ngahijikeun #Tatar #kaulinan #Platform