Home » Main » Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Olahraga tohan jeung merek iGaming sarta operator kwiff geus dimekarkeun ayana di pasar kaulinan kasino online ku Signing a partnership kalawan Kaulinan pragmatis, supplier sarta panyadia eusi iGaming kana sababaraha ngaran pangbadagna di industri. Hasilna, pamaén kwiff bakal miboga aksés ka sajumlah ngadegkeun liang jeung kaulinan kasino live.

Pragmatis Play Live kalawan Kwiff

Ieu ngawengku leuwih 200 liang , featuring sababaraha paporit pamaén sadaya-waktos kayaning Gates of Olympus, Wolf Emas, The Dog House, Big Bass Bonanza, Chili Panas jeung sajabana. Pausahaan ogé parantos nyéépkeun waktos nyéépkeun portopolio kasino live na, nyangking acara kaulinan anu saé sapertos Boom City, Mega Wheel, Sweet Bonanza CandyLand, Mega Sic Bo, sareng Mega Roulette. CEO Kwiff Charles Lee ngabagéakeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk Pragmatik sareng nyarios:

Tujuanana kami pikeun mastikeun pamaén urang ngarasakeun hiburan pangalusna mungkin sarta kami bungah ngabagéakeun Pragmatic Play kana daptar kami mitra eusi premium. Kami ngarepkeun peluncuran promosi jaringan pangbadagna dina sajarah iGaming “Drops & Wins” dimana aya 1 juta hadiah pikeun direbut unggal bulan.

CEO Kwiff Charles Lee

Kwiff ogé ngémutan kanyataan yén Pragmatic Play parantos ngembangkeun alat sareng fitur promosi anu unik, “Drops & Wins,” anu ngamungkinkeun merek pikeun nyambung sareng pamiarsana ku cara nyayogikeun aranjeunna kalayan cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kauntungan sareng gaduh kasempetan pikeun nyerang. . kaluar pangajén badag. Duanana liang parusahaan jeung produk kasino hirup boga kasempetan pikeun ganjaran pamaén.

Turnamén mingguan hosted ku unggal operator mitra na Pragmatic Play ngamungkinkeun pamaén bersaing jeung boga kasempetan pikeun meunang badag. Eusi kasino live ieu satuluyna complemented ku judul tambahan mangpaat, nu ngawengku blackjack, roulette, baccarat sarta pilihan aheng kayaning Andar Bahar jeung Naga Macan.

Pragmatis Play Ngajadikeun Léngkah Big di iGaming

Pragmatic Play COO Irina Cornides ogé resep kana kasempetan éta. Anjeunna ngécéskeun yén kwiff nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman iGaming hébat sarta tambahan tina pragmatis Play ngan bakal mantuan nyumbang kana tumuwuhna merek jeung kasempetan nu panongton na bisa ngalaman.

Sajaba ti éta, ieu mangrupa kasempetan pikeun Pragmatic Play ogé showcase judul iGaming -na pikeun audiences anyar. Pragmatic Play nembe ngadamel sababaraha gerakan bisnis ageung sareng perusahaan ngaluncurkeun studio live énggal di Bulgaria, sareng ngumumkeun rencana pikeun padamelan langkung ti 2,000 jalma di nagara éta dina ahir 2023. Mitra sanésna dilakukeun sareng Aposta.la di Paraguay minggu ieu. .

#Kwiff #Ayeuna #Featuring #Pragmatis #Play #liang #jeung #Live #Kasino #Kaulinan