Home » Main » Kedutan Streamers Meunangkeun fisik di Gamescom ngaliwatan judi

Kedutan Streamers Meunangkeun fisik di Gamescom ngaliwatan judi

A tarung aneh peupeus kaluar di Gamescom dimana a trio of Twitch streamers bentrok leuwih pintonan maranéhanana dina judi jeung naha ieu eusi luyu dina streaming raksasa Amazon. Bari kedutan geus tetep jempé dina masalah sarta geus quietly ngawanohkeun kategori “slot” pikeun mastikeun jenis ieu eusi tetep misah, terus keluhan ngeunaan judi.

Masalah Polarisasi Anu Ngaganggu Jalma di Dunya Fisik

A petisi ditandatanganan ku ngaran hiburan ngarah ogé nyaéta panggero pikeun narik colokan dina disponsoran aliran judi on Twitch ogé sarta anyar, Jeff Ifrah hukum Ifrah, ngawartoskeun kabel yén aliran eusi judi kalawan “unlicensed” casinos bisa nyanghareupan aksi. hukum poténsial. ti Departemen Kaadilan AS hususna.

The spat nu bitu di Gamescom antara Tanzverbot, Orangemorgange jeung Scurrows sanajan teu boga hubungan jeung legalese komo leuwih ti kitu jeung objections moral kuat ku Tanzverbot lashing kaluar di sasama streamers dina minggu anjog ka Gamescom pikeun pilihan maranéhanana pikeun ngamajukeun eusi saperti.

Anjeunna geus disebut kaluar duanana streamers ngeunaan kaputusan maranéhna pikeun ngamajukeun produk judi, ngaku yen audiences ngora keur coaxed kana judi sorangan. Nanging, numutkeun Orangemorgange, éta Tanzverbot anu bertindak langsung sacara agrésif sareng anu nyababkeun réspon fisik ti dua anu sanés. Cenah yén Tanzverbot geus datang ka anjeunna, jadi anjeunna diréaksikeun.

Kuring ngalawan deui ku ngalungkeun cangkir plastik ka anjeunna sareng ngadorong anjeunna. Kuring pencét deui, tapi tanpa pencét. Dina retrospect, tangtosna, ieu ngaganggu kuring, tapi tungtungna, éta hak kuring pikeun membela diri.

Jeruk Morgane

Tussle gancang engages batur kalawan cukup Lola di, nyoba megatkeun up tarung, tapi ends up ngadorong dirina ka taneuh. Tanzverbot kabuka nelepon Scurrows a “pecundang” pikeun “nyumput di tukangeun babaturan MMA-Na. Scurrows applauds nyebutkeun anjeunna boga niat pikeun ngamimitian gelut, tapi kumaha bae age Tanzverbot ends nepi ka sisi agrésif.

Paling Ditingali Twitch judi Streamer moal nyerah

Scurrows hartosna sindir sareng nyarios yén anjeunna henteu hoyong ngaganggu gelut. Twitch teu acan ngabales dugi ka ayeuna. Judi dina platform parantos janten masalah anu langkung kontroversial sareng seueur fans anu lirén nonton streamer karesepna. Ieu henteu ngeureunkeun xQc atanapi Trainwreck tina ngalambatkeun, sareng duanana streamer ngaku yén aranjeunna resep judi sareng henteu ngarasa goréng ngeunaan ngalirkeun produk anu aranjeunna resep.

xQc malah ngusulkeun saméméhna dina bulan nu kedutan pernah bisa meta dina eusi judi dina rasa maksakeun larangan.

#Kedutan #Streamers #Meunangkeun #fisik #Gamescom #ngaliwatan #judi