Home » Main » Kalamba Kaulinan Mitra kalawan Bragg kaulinan pikeun peluncuran di Ontario

Kalamba Kaulinan Mitra kalawan Bragg kaulinan pikeun peluncuran di Ontario

kaulinan Kalamba bisa asup Ontario iGaming pasar ngaliwatan partnership kalawan Bragg Kaulinan Grup, sacara signifikan ngalegaan ayana di yurisdiksi Amérika Kalér anu penting. Hatur nuhun kana ieu dasi-up, Kalamba bisa nganteurkeun sajumlah-unggul pangajén, kaulinan-kinerja tinggi ka konsumén Kanada.

Kalamba kaulinan nyokot leuwih pasar iGaming Ontario urang

Eusi bakal disebarkeun lokal via Bragg urang Jauh Kaulinan Server (RGS) via Kaulinan ORYX jeung Maén Kaulinan. Bragg geus di pasar pikeun sababaraha bulan, nyadiakeun operator lokal jeung kaulinan pihak-katilu di propinsi. Bragg diala lisénsi na di April nalika Ontario dibuka sacara resmi diatur iGaming.

Kalamba ngahargaan kasempetan pikeun ayana di pasar Ontario sabab ngamungkinkeun perusahaan pikeun gancang ngalegaan jangkauan sareng nganteurkeun produkna ka operator anu mapan, sareng ngalangkungan dinya – ka pamaén anu resep ngajalajah kontén asli Kalamba.

Kalamba percaya yén panawaran produkna mangrupikeun salah sahiji solusi anu pangsaéna dina pasar, kalayan perusahaan ngagaduhan pijakan anu signifikan di daérah konci. The partnership panganyarna kalawan Bragg kaulinan di Ontario ngan mangrupa tuluyan tina strategi ieu.

Kalamba ogé ngamangpaatkeun solusi téknologi canggih sapertos BullsEye, RGS in-house khusus, sareng Stargazer, platform analitik. Duanana dirancang pikeun mastikeun yén pamaén meunang pangalaman pangalusna sarta operator bisa nyieun kalolobaan eusi dina cara pangalusna mungkin.

Duanana Bragg sareng Kalamba Happy sareng Breakthrough

Kalamba Games CCO Andrew Crosby gumbira kalayan peluncuran éta sareng hatur nuhun Bragg Gaming Group pikeun gawé babarengan. Anjeunna nyarioskeun ngeunaan kasempetan anu ngantosan duanana perusahaan sareng naon hartosna pikeun Kalamba:

Posisi na di pasar Ontario bakal ningali urang ngirimkeun judul urang ka sababaraha operator di wewengkon karek diatur ieu pikeun kahiji kalina sarta kami hayang pisan ningali respon pamuter kana kaulinan urang.

Kalamba Kaulinan CCO Andrew Crosby

Diréktur eusi grup Bragg, Doug Fallon, negeskeun yén perusahaan milarian pikeun ngamankeun kontén anu pangsaéna tina studio mitra ngarah. Kalamba Games cocog pisan kana narasi strategis ieu. Perusahaan parantos ngembangkeun reputasi anu saé pikeun inovasi-drive sareng judul dinamis di Amérika Kalér, tambah Fallon. Saméméhna, Bragg na Kalamba Kaulinan gawé bareng pikeun pasar AS.

#Kalamba #Kaulinan #Mitra #kalawan #Bragg #kaulinan #pikeun #peluncuran #Ontario