Home » Main » Juli kaulinan ngéléhkeun pikeun operator di Nevada pencét $ 1,3 milyar

Juli kaulinan ngéléhkeun pikeun operator di Nevada pencét $ 1,3 milyar

operator kaulinan di Nevada dilaporkeun earnings kuat pikeun Juli, ditilik ku rinci dikaluarkeun ku régulator judi.

NGCB nembongkeun Hasil Keuangan pikeun Juli

Dinten Salasa, Board Control kaulinan Nevada (NGCB) dileupaskeun hasil finansial pikeun operator dilisensikeun némbongkeun éta ngéléhkeun kaulinan dina bulan Juli ngahontal $ 1,3 milyar. Sanaos ieu mangrupikeun hasil anu kuat anu nyirian bulan ka-17 berturut-turut kalayan kaulinan anu kameunangan langkung ti $ 1 milyar, perbandingan sataun-on-taun pikeun période anu sami nunjukkeun. saeutik turun 3,2%. Sanajan saeutik turunna dibandingkeun taun-on-taun, kameunangan kaulinan bulan kamari ngaronjat lamun dibandingkeun jeung jaman pra-pandémik. Dina Juli 2019, kameunangan kaulinan macét dina $ 1 milyar, sedengkeun dina Juli 2018, éta nangtung dina $ 995 juta.

Wincik hasil némbongkeun yén kaulinan meunang pikeun Clark County operator pencét $ 1.1 milyar bulan panungtungan. Upami dibandingkeun sareng dilaporkeun $ 1.2 milyar pikeun période anu sami dina 2021, sakedik panurunan 3.3% ditingali. Naon deui, pendapatan kaulinan Juli ieu henteu ngaleuwihan $ 860 juta dilaporkeun pikeun pra-pandémik Juli 2019.

Pajeg Operator Downtown Turun

NGCB nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan kameunangan kaulinan dilaporkeun ku operator Clark County. Teu disangka, operator Las Vegas Jalur ngalaporkeun kameunangan kaulinan pangluhurna bulan panungtungan. Dina total, meunangna kaulinan pikeun operator Jalur nyaeta $ 773,4 jutaan, Turun 2.4% lamun dibandingkeun jeung $792.6 juta dilaporkeun Juli taun ka tukang. Bari Juli éta bulan kuat pikeun operator Strip, ieu teu kasus pikeun operator Downtown. Bulan kamari, Kameunangan kaulinan dilaporkeun ku casinos Downtown éta $ 60 juta, turun 15,6% dibandingkeun sareng Juli 2021.

Operator aya di Kalér Las Vegas ngalaporkeun win kaulinan $ 24,6 jutaan, nyirian turunna ampir 4% lamun dibandingkeun période sarua taun ka tukang. Dina sisi caang, operator batu gede Jalur earn $ 72,7 juta dina kaulinan ngéléhkeun bulan panungtungan. Lamun dibandingkeun jeung Juli taun ka tukang, hasilna ieu ngaronjat ku 3,6%.

Panyekel lisénsi kaulinan aya dina Washoe County ngalaporkeun win kaulinan $ 94,8 jutaan pikeun Juli. Hasilna nunjukkeun turunna sakedik 5.3% upami dibandingkeun sareng $ 100 juta dina kameunangan kaulinan anu dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021. Kidul Lake Tahoe operator dilaporkeun $ 31,8 juta dina kaulinan ngéléhkeun bulan panungtungan, bari Elko County kaulinan winnings kanaékan $ 36 jutaan.

Numutkeun NGCB, nagara ngumpulkeun $ 90,4 juta di pajeg dumasar kana panghasilan kena dihasilkeun ku operator judi dina Juli 2022. Dibandingkeun jeung $ 97,7 juta di pajeg dikumpulkeun dina Juli 2021, a panurunan tina $ 7,3 juta atawa 7,48% ieu observasi.

#Juli #kaulinan #ngéléhkeun #pikeun #operator #Nevada #pencét #milyar