Home » Main » Jepang kasino Komisi Nyiar More Duit ti Pamaréntah

Jepang kasino Komisi Nyiar More Duit ti Pamaréntah

Jepang kasino Komisi Regulasi bisa jadi pondok dina kas, ku kituna muncul régulator butuh pamaréntah puseur pikeun lengkah dina jadi watchdogs bisa ngaléngkah. Komisi ieu diadegkeun deui dina taun 2018 di handapeun telat Perdana Menteri Shinzo Abe anu ngadukung outspoken rencana Resort terpadu.

Komisi kasino peryogi langkung seueur artos pikeun ngajaga moméntum

Undang-undang Pangembangan Resort Terpadu Jepang didorong ku Diet Nasional kalayan dukungan kuat sareng pangaruh politik Abe. Tapi sababaraha taun ti harita, KPK kakurangan artos. Ngembangkeun resorts terpadu, jumlahna aya tilu, geus ngabuktikeun hiji prestasi Herculean merlukeun leuwih sumberdaya jeung tanaga gawé ti ieu panginten diperlukeun.

Komisi negeskeun yén anggaran JPY3.88 milyar atanapi $27.7 juta dialokasikeun pikeun fiskal 2023. Ayeuna ngaleuwihan target anggaran ku 10%, paningkatan leutik, tapi tetep signifikan. Komisi geus dipedar yén pangabutuh anggaran na ngaronjatna, sakumaha régulator anu deukeut ka completing prosés Pilihan munggaran nu kudu ningali resorts terpadu disatujuan.

Ieu nyababkeun nyewa staf tambahan pikeun ngagampangkeun backlog sareng mastikeun yén resorts terpadu anu dipencet waktos tiasa masihan kasempetan anu pangsaéna pikeun langkung gancang pikeun dibuka. Tapi sanajan sanggeus rengse milih juara ti prosés lembut munggaran, KPK lajeng kudu terus beroperasi sarta mastikeun yén éta oversees judi di industri, sarta hususna dina sipat IR. Sajaba ti éta, leuwih nawaran bakal nuturkeun pikeun resorts kadua jeung katilu.

Régulator sigana bakal langkung seueur padamelan upami perusahaan ogé henteu lirén bersaing. Osaka sareng Nagasaki duanana ngadorong janten préféktur munggaran anu ngagaduhan proyék mega-miliar. Aranjeunna duanana hoyong masihan dorongan kuat pikeun ékonomi lokal sarta ngagunakeun duit parusahaan bakal investasi di infrastruktur salaku prerequisite pikeun asupna kana pasar Jepang.

Panawar Resort Terpadu Siap Investasi

Tapi IR ieu bakal dikembangkeun ku perusahaan lokal sareng luar negeri anu bakal gawé bareng sareng beroperasi dina hiji tawaran. MGM Resorts International jeung Orix Corporation partnered di Osaka, nawarkeun hiji $ 9 miliar investasi pikeun ngawujudkeun proyék. Samentara éta, Komisi kamungkinan meunang persetujuan pikeun waragad tambahan, sakumaha pamaréntah ogé hayang ningali proyék Resort terpadu datang ka fruition.

#Jepang #kasino #Komisi #Nyiar #Duit #Pamaréntah