Home » Main » Integritas AS Nyadiakeun Service pangimeutan pikeun Cedars Anyar 7 Sportsbook

Integritas AS Nyadiakeun Service pangimeutan pikeun Cedars Anyar 7 Sportsbook

Olahraga tohan teguh ngawaskeun Integritas AS geus partnered kalawan acan kasino sejen di kaayaan Washington. Saatos gawé bareng jeung Silver Karang kasino , Integritas AS ayeuna bakal nyadiakeun layanan ngawaskeun pikeun upcoming 7 Cedars kasino sportsbook, milik Jamestown S’Klallam Suku.

Integritas AS bakal mastikeun Lingkungan tohan Olahraga Aman di 7 Cedars

Integritas AS geus nandatanganan partnership anyar kalawan Jamestown S’Klallam Suku 7 Cedars kasino lokasina di kaayaan Washington sakumaha kasino ngarencanakeun peluncuran sportsbook swasta sorangan ragrag ieu sateuacan usum NFL.

7 Cedars bakal gabung 19 casinos tribal séjén ti 29 kaayaan Washington dina peluncuran tohan olahraga salaku bagian tina kurban produk maranéhanana. Sadaya casinos ieu parantos nampi lisénsina tapi henteu sadayana parantos ngaluncurkeun buku olahraga na.

Dina partnership anyar, Integrity AS bakal ngagunakeun dasbor proprietary na pikeun nawiskeun jasa ngawaskeun ka casinos. Cara dasbor ieu jalanna nyaéta ku nganalisa sajumlah ageung set data anu béda, anu ngabantosan ningali kagiatan anu curiga sareng pola tohan anu henteu teratur.

CEO Integritas AS Matthew Holt ngomentaran kolaborasi anyar ieu: “Urang kasampak maju ka gawé bareng tim endah pa 7 Cedars kasino . komitmen maranéhna pikeun instilling standar pangluhurna integritas saluyu jeung prakarsa Integritas AS pikeun mastikeun yén tohan olahraga tetep adil jeung aman.

Bill Matsko, nu anyar 7 Cedars kasino Olahraga tohan Manajer, dikedalkeun pikagumbiraeun na ngeunaan partnership komprehensif kalawan Integritas AS. Matsko commented yén layanan Integritas AS bakal mantuan 7 Cedars pikeun ngadeteksi irregularities tohan olahraga iraha wae. Integritas AS bakal ngaktipkeun kasino pikeun ngaidentipikasi sarta ngagagalkeun sagala kagiatan tohan questionable geuwat, nu bakal mastikeun hiji pangalaman aman tur nikmat pikeun sakabéh gamblers anu datang ka 7 Cedars kasino .

7 Anyar Dina-Jalma Sportsbook Cedars kasino

7 Cedars kasino geus sawaréh revamped spasi na pikeun nampung sportsbook Cedar Olahraga anyar. Biaya ngawangun deui Jamestown S’Klallam Suku $800.000. Panggung anu aya parantos dirobih janten téater buku olahraga kalayan layar TV ageung. harta 7 Cedars ogé bakal boga kios timer jasa dedicated ka tohan olahraga, nu bakal sumebar di sabudeureun kasino jeung hotél.

7 Cedars kasino geus di operasi saprak 1995. Lokasina di kaayaan Washington ngeunaan dua jam drive ti Seattle antara Pagunungan Olimpiade jeung Selat Juan de Fuca. Salian kasino di, nu boga rupa-rupa kaulinan méja, bingo na 600 mesin slot, nawarkeun sipat Jamestown S’Klallam Suku rupa-rupa amenities kaasup hiji hotél kalawan kamar tur suites, loba réstoran jeung lapangan golf sorangan.

#Integritas #Nyadiakeun #Service #pangimeutan #pikeun #Cedars #Anyar #Sportsbook