Home » Main » IGT Ngaronjatkeun Ayana di Italia ngaliwatan SKS365 Grup Partnership

IGT Ngaronjatkeun Ayana di Italia ngaliwatan SKS365 Grup Partnership

International Game Téhnologi purwakarta (IGT) geus ngumumkeun yén IGT PlayDigital dilegakeun partnership na kalawan SKS365 Grup. Kasapukan multi-taun bakal ngahasilkeun kandungan tambahan pikeun pasar Italia ngaliwatan Planetwin365 Grup SKS365 kasino .

Planetwin365 Bakal Paké IGT PlayDigital RGS

Salaku cara pikeun nyadiakeun leuwih judul PlayCasino ka pamaén Italia, bakal Planetwin365 ngagunakeun server kaulinan jauh (RGS) ti IGT PlayDigital. Troy Cox, SKS365 Grup CCO, dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership anyar.

Cenah yén pamaén didaptarkeun dina Planetwin365 bakal meunang aksés ka “eusi kelas dunya” berkat midangkeun entertaining IGT PlayDigital urang jeung pangaweruh éksténsif parusahaan ngeunaan pasar Italia. Cox catetan anu salaku cara tumuwuh brand Planetwin365, kaulinan PlayCasino anyar jeung promosi bakal dileupaskeun unggal bulan.

Gil Rotem, presiden iGaming di IGT, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén perjanjian multi-taun bakal ngagabungkeun “dua perusahaan kaulinan powerhouse” sareng hatur nuhun kanyataan yén perusahaan-perusahaan ieu ngagaduhan akar di Italia, pamaén dina Planetwin365 bakal disayogikeun ku pangalaman kaulinan anu unik.

Sajaba ti aya pamaén kaulinan favorit kawas letusan Cash, Cleopatra sarta The Big Mudah, Planétwin365 rencana ngawengku 30 judul tambahan ku IGT dina 2 bulan ka hareup. Sajaba ti IGT kawentar liang , portopolio Planetwin365 bakal ditingkatkeun jeung video poker kaulinan.

IGT terus dilegakeun ayana na sakuliah AS

misi IGT urang rék dilegakeun sakuliah AS geus kabukti rada suksés di kali panganyarna. Dina ahir Agustus, perusahaan ngumumkeun yén éta ngembangkeun kerjasama sareng New York Lottery sareng nyatakeun yén dua pihak bakal damel babarengan dugi ka 2026.

Sabulan sateuacan IGT ngalegaan kerjasamana sareng NY Lottery, IGT ngumumkeun yén portopolio pasanganna ogé bakal nampilkeun Michigan Lottery. Kalayan kerjasama ieu, IGT bakal ngabantosan Michigan Lottery tumbuh ku nyayogikeun produk eInstant na.

Sanajan kuartal kadua nempo sababaraha downturn keur parusahaan, pamaén IGT teu ngalaman backlash a. Anyar-anyar ieu, IGT ngarilis laporan anu nyatakeun yén dina bulan Juli, pamaén meunang jackpot kutang $ 10 jutaan.

Powerbucks, Kabayang Fortune na Megabucks liang nganteurkeun 7 jackpots masif dina bulan Juli. The jackpot munggaran dimeunangkeun dina 4. Juli, lamun pamaén untung pa Graton Resort & kasino di Rohnert Park, California meunang $ 3,603,575 maén Megabucks.

Opat poé sanggeusna, meunang $ 1.431.303 jackpot dina Grand Sierra Resort na kasino di Reno, Nevada ku pamaén ngarasakeun kabayang Fortune Triple Beureum Hot 7 urang.

Kusabab lahirna Megabucks IGT slot dina 1986s, total jackpot dileler ka pamaén geus ngaleuwihan $ 1 milyar. Kabayang Fortune slot nyalira dijieun leuwih ti sarébu millionaires, nurutkeun laporan IGT.

#IGT #Ngaronjatkeun #Ayana #Italia #ngaliwatan #SKS365 #Grup #Partnership