Home » Main » IGT Expands di WA kalawan Nisqually Beureum Angin deal

IGT Expands di WA kalawan Nisqually Beureum Angin deal

Téhnologi kaulinan internasional (IGT), produsén multinasional tina mesin slot jeung téhnologi judi, geus nandatanganan perjangjian partnership kalawan Nisqually Beureum Angin kasino, ngadegna judi tribal di Olympia, Washington. Numutkeun perjanjian, IGT bakal ngawasa kasino kalayan solusi tohan olahraga anu canggih.

Angin beureum Nisqually kasino Mangpaat ti IGT Leyuran

deal bakal ningali IGT nguatkeun pasangan anyar na kalawan platform IGT PlaySports. Panyadia ogé bakal ngidinan kasino ngajalankeun kios IGT PlaySports on enggon na. Anu pamungkas, deal bakal ningali Nisqually Beureum Angin Kasino gawé bareng tim IGT urang tina Advisors dagang jeung ningkatkeun kurban na.

Conrad Granito, general manager of Nisqually Beureum Angin kasino , enjoys gawé bareng IGT. Anjeunna dicatet yén IGT urang PlaySports bakal ngaktipkeun tempat nyadiakeun hiji unrivaled sarta ngalakonan pangalaman tohan olahraga pikeun fans. Granito yakin yén ieu bakal ngabantu Nisqually Beureum Angin kasino ngabedakeun diri ti pesaing na.

Ngawangkong ngeunaan solusi IGT, Granito commended parusahaan keur supplier ngarah di nagara. manajer nyebutkeun ogé yén alam turnkey solusi IGT PlaySports mangrupakeun kaunggulan badag. Anjeunna menyimpulkan yén timnya yakin IGT éta “olahraga idéal tohan tumuwuh pasangan” pikeun parusahaan na.

IGT Neruskeun Lalampahanna Tumuwuhna Sanajan Setbacks panganyarna

Pikeun IGT, deal anyar ieu hartosna kasempetan anyar pikeun mekar di Evergreen State. Pausahaan judi geus gawé bareng tujuh casinos séjén dina kaayaan jeung hayang tumuwuh tapak suku na di AS. IGT ayeuna ngarojong puluhan casinos AS jeung rencana pikeun nuluykeun tumuwuh kalawan poéna strategis anyar.

Joe Asher, presiden olahraga tohan di IGT, ogé dibagikeun pikiran na. Anjeunna nunjuk kaluar yén Nisqually Beureum Angin Kasino boga loba gain tina nambahkeun sportsbook kana lineup geus impressive na produk tohan. Asher ogé dicatet yén tempat bisa “ngungkit olahraga tohan salaku alat akuisisi pamuter kuat” na make eta pikeun narik konsumén anyar.

IGT PlaySports boga pangalaman signifikan ngarojong sportsbooks di casinos tribal sakuliah AS, sarta kami kasampak maju ka pitulung Nisqually Beureum Angin kasino ngajadikeun eta kudu-didatangan tujuan pikeun fans olahraga di Olympia sarta wewengkon sakurilingna.

Joe Asher, presiden tohan olahraga, IGT

Sababaraha dinten kapengker, IGT dipasang hasil kauangan pikeun kuartal kadua taun. Hasilna nunjukkeun yén kamajuan perusahaan parantos macet sabab parantos ngalaman sababaraha panurunan dina papan. Malah bagéan IGT anu berkinerja tinggi diimbangi ku karugian anu signifikan. Karugian, hanjakalna, mangrupikeun turunna taun-taun pikeun perusahaan.

#IGT #Expands #kalawan #Nisqually #Beureum #Angin #deal