Home » Main » Hébat Hirup Pikeun Ngahontal Pamirsa Anyar sareng SOFTSWISS

Hébat Hirup Pikeun Ngahontal Pamirsa Anyar sareng SOFTSWISS

BETER, panyadia solusi generasi saterusna pikeun industri iGaming sakuliah sababaraha verticals geus ngumumkeun hiji kolaborasi anyar kalawan SOFTSWISS jeung solusi Game Aggregator perusahaan-spésifik. SAFTSWISS Game Aggregator ngahijikeun deui 12.000 kaulinan kasino sahingga hiji titik aksés anu kuat pikeun ngahijikeun rébuan pilihan sareng paporit pamaén nalika ngaluncurkeun casinos pasangan anyar.

BETER Live Kaulinan Ayeuna Bagian tina SoftSwiss Aggregator

BETER ayeuna bakal ngungkit produk kasino hirup sorangan salaku bagian tina platform agrégasi SOFTSWISS, néangan jang meberkeun dilegakeun jangkauan na di geolocations anyar, parusahaan dikonfirmasi. SOFTSWISS bakal boga kasempetan pikeun ngadistribusikaeun kaulinan saperti Roulette, Baccarat, Blackjack jeung Top Card ku BETER.

BETER nembé ngenalkeun sababaraha kaulinan anu aheng anu paling difokuskeun kana panongton Asia, sareng Bet on Teen Patti sareng Andar Bahar ayeuna sayogi salaku bagian tina portopolio kaulinan. Produk BETER Live menonjol kalayan pendekatan immersive anu kuat sareng desain sareng midangkeun saderhana. Pangalaman anu hasilna mulus sareng sampurna, ngajantenkeun judul-judul ieu sampurna pikeun saha waé anu hoyong nikmati sési kaulinan anu pantes.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman ceuk éta kasempetan cooperate kalawan SOFTSWISS mangrupakeun kasempetan alus pikeun BETER jang meberkeun dilegakeun jangkauan internasional na. Anjeunna nambahan:

Urang bakal neruskeun pikeun minuhan misi lumangsung, nu nyadiakeun generasi saterusna pangalaman kaulinan pikeun mitra jeung konsumén urang. Sareng, hatur nuhun kana partnership anyar ieu, urang bakal tiasa ningkatkeun sareng nguatkeun operasi urang.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman

Pamimpin tim SOFTSWISS Game Agrégator Nikita Keino ngabagéakeun kasempetan sareng tambihan kaulinan BETER Live kana portopolio. Keino ngomong yén BETER Live mangrupakeun pamuter kalapa di pasar iGaming nu némbongkeun pendekatan kualitas béda nalika ngawangun sarta launching judul anyar.

BETER parantos janten seueur headline dina sababaraha bulan kapengker. Perusahaan bakal ngahadiran G2E Expo dina 24 Agustus. Salian inovasi dina bagean Live Kasino, BETER ngadamel léngkah anu netepkeun dina rohangan esports dimana perusahaan ngenalkeun solusi iFrame sorangan.

Dina waktos éta, BETER panginten solusina mangrupikeun produk anu menonjol anu ningkatkeun proposisi iFrame standar sareng nyiptakeun produk anu disesuaikan sareng mangpaat pikeun peminat esports.

#Hébat #Hirup #Pikeun #Ngahontal #Pamirsa #Anyar #sareng #SOFTSWISS