Home » Main » Harrah’s Resort Hosts Gordon Ramsay’s First Kitchen Hell di California

Harrah’s Resort Hosts Gordon Ramsay’s First Kitchen Hell di California

Gordon Ramsay parantos milih Harrah’s Resort SoCal di Funner, California salaku lokasi katilu di AS pikeun réstoran dina merek Hell’s Kitchen. Lokasi Funner nandaan réstoran Hell’s Kitchen munggaran anu dibuka di Southern California sareng ogé lokasi panggedéna dugi ka ayeuna pikeun janten host merek bergengsi. Kang Oki Britania jeung kapribadian TV dibuka réstoran sarupa dina dua resorts kasino séjén di AS, pa Caesars Istana di Las Vegas sarta Selatan Lake Tahoe.

Naon Anu Bisa Dipiharep Tamu?

Sapertos anu diharapkeun, réstoran bakal nyayogikeun masakan khas koki Ramsay, kalebet pudding toffee caket sareng daging sapi Wellington. Tempat Funner anyar ogé bakal ngalayanan masakan husus tambahan kaasup scallops grilled, lobster risotto na bakso Wagyu.

Réstoran seger ngajangjikeun pangalaman makan anu luar biasa anu bakal ngamungkinkeun para tamu nyarios puncak kana suasana anu pikaresepeun sareng rasa tina acara Hell’s Kitchen. Ieu kusabab koki multi-Michelin-béntangan ngarancang konsép pikeun réstoran branded na ngagunakeun inspirasi tina acara televisi populér-Na. Ieu ngandung harti yén réstoran Southern Cali anyar bakal ngabagéakeun sémah na kalawan decor sarua sakumaha katingal dina runtuyan kompetisi kuliner. Ruang anu dikhususkeun pikeun tuangeun tuangeun tuangeun anu luar biasa kalebet tilu daérah anu béda: tempat makan pribadi, lounge anu berkelas sareng réstoran jasa pinuh.

Réstoran Hell’s Kitchen anyar California nyebar langkung ti 11,000 suku pasagi sareng siap nampung dugi ka 332 tamu sakaligus. Tempatna ogé ngagaduhan bar, dapur paméran, dua témbok anggur anu dikurasi, sareng dua méja koki.

Bawa Dapur Naraka ka California, “No-Brainer”

Kang Oki Ramsay nyatakeun cintana ka California Kidul, nyebatna “salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun hirup, ogé kunjungan”. Anjeunna nambahan yén kaputusan pikeun muka réstoran Hell’s Kitchen munggaran di California ngalangkungan Harrah’s Resort SoCal sacara alami sareng “teu aya otak”.

Manajer umum réstoran Sarah Ertmann nyebat éta “kahormatan” pikeun muka Dapur Gordon Ramsay Hell’s munggaran di California, ngajelaskeun kumaha tambahan éta neraskeun misi na pikeun nawiskeun sémah “pangalaman anu teu tiasa dilupakan.” Resort kasino ogé nyarankeun yén masakan “anyar sareng kutang” tiasa nambihan kana ménu dina waktos anu caket. Dina awal taun 2020, sateuacan pandémik nyandak alih, Gordon Ramsay ngajukeun mérek dagang ka Kantor Hak Intelektual Inggris. merek dagang masing-masing disambungkeun ka online judi jeung produk kasino. Komunitas kaulinan dimimitian speculate ngeunaan Ramsay berpotensi gawe dina kaulinan slot atanapi aula bingo online. Dina Maret 2021, NetEnt ngumumkeun éta bakal ditayangkeun sareng slot video Hell’s Kitchen Gordon Ramsay.

#Harrahs #Resort #Hosts #Gordon #Ramsays #Kitchen #Hell #California