Home » Main » Gurun Inten pikeun Old West Valley kasino lelang parabot

Gurun Inten pikeun Old West Valley kasino lelang parabot

gurun Inten kasino bakal auctioning parabot kasino heubeul bari Lebak Kulon kasino . Bari ieu teu kaasup judi mesin, eta bakal ngawengku rupa-rupa barang anu bisa dipaké ku pausahaan séjén atawa kolektor.

Inten Gurun Ngajual Langkung ti 200 Objék

Lelang umum lumangsung sateuacan bubuka resmi Gurun Inten Casinos West Valley kasino di Glendale. 49.000-kuadrat kasino ayeuna boga fungsi minangka solusi samentara dugi parusahaan rengse ngawangun situs permanén 75.000-kuadrat. Kalayan anu terakhir ayeuna parantos réngsé, Desert Diamond nyiapkeun pikeun mindahkeun dasar operasina. Hasilna, aya loba barang ti kasino samentara nu kudu indit.

operator nu ngumumkeun yén euweuh tabel kasino jeung mesin bakal diobral, tapi loba item nu sejen, kaasup tanda, kios, speaker, lampu, kaméra, barang hiasan komo hiji sakabéh bar bakal up for lelang. Dina total, Gurun Inten kasino ngarencanakeun ngajual leuwih ti 200 item salila lelang.

Saha waé anu kabetot tiasa ngadaptarkeun di LocalAuctions.com sareng nawar online dina salah sahiji barang dugi ka 19 Séptémber. Tambih Deui, jalma bisa nilik item dina tempat Senén hareup saméméh nempatkeun tawaran final maranéhanana. Lelang ditutup dina Senén jam 7 sonten.

Lelang teu biasa

Chris Rushford, kapala operasi di LocalAuctions.com, dikonfirmasi yén moal aya mesin slot atawa kaulinan tabel pikeun diobral. Nanging, anjeunna ogé nyatakeun yén bakal aya seueur barang unik anu sanés anu dipikaresep ku usaha sareng warga. Anjeunna nyatakeun yén lelang ieu mangrupikeun acara anu jarang kusabab masarakat henteu sering milu dina tender barang kasino asli ti organisasi anu ageung.

Jigana ieu kasempetan gede pikeun warga lebak meunang kasempetan ka meuli sapotong kasino munggaran dibuka dina Glendale.

Chris Rushford, kapala operasi, LocalAuctions.com

Salaku Rushford disebutkeun, éta West Valley kasino kahiji dibuka dina kotana Californian. Sapertos kitu, éta ngagaduhan nilai séntiméntal dina manah seueur warga lokal. kasino dibuka ku Gurun Inten Casinos di 2015 salaku lokasi samentara nepi ka tempat utama ieu réngsé. Sakali Desert Diamond pindah ka lokasi anyarna, anu lami bakal diadaptasi deui kana gudang.

Desert Diamond mikanyaah janten visioner. Henteu ngan éta perusahaan munggaran anu muka kasino di Glendale tapi ogé anu munggaran ngaluncurkeun buku olahraga online di Arizona sareng Strive Gaming.

#Gurun #Inten #pikeun #West #Valley #kasino #lelang #parabot