Home » Main » Gugatan Palsu Ngalawan Okada Ditampik ku Pangadilan Filipina

Gugatan Palsu Ngalawan Okada Ditampik ku Pangadilan Filipina

Patempuran pangadilan antara dua faksi pajoang pikeun kadali Okada Tasikmalaya kasino Resort terus di gaya pinuh. Saatos sababaraha gugatan anu diajukeun ku dua pihak pikeun konflik ieu, pangadilan parantos ngahontal kaputusan ngeunaan salah sahijina.

Gerakan TRLEI Ngalawan Kazuo Okada Ditolak

Dina 8 Séptémber 2022, Kantor Jaksa Kota Parañaque City nolak mosi anu diajukeun ku Tiger Resorts, Leisure and Entertainment Inc (TRLEI), operator Okada Manila Casino Resorts, ngalawan miliarder Jepang sareng pangadeg resort Kazuo Okada sareng rombongan wawakilna.

Tuduhan anu diajukeun nyaéta pemalsuan dokumén. Gerakan TRLEI nyatakeun yén grup Okada ngahaja ngapalkeun Sertipikat Sekretaris, anu dikaluarkeun dina 4 Méi 2022, sahingga katingali yén Espeleta dina peranna salaku anggota dewan gaduh wewenang pikeun ngawakilan TRLEI ku cara nandatanganan sareng ngirimkeun sababaraha dokuméntasi bisnis.

Éta diréktur perusahaan induk TRLEI Universal Entertainment Corp., Hajime Tokuda, anu ngajukeun mosi. Salian ti Kazuo Okada, gerakan éta ogé nentang kelompok perwakilan Okada, kalebet Dindo Espeleta, Tetsuya Yokota, Maximo Modesto, Josel C. Flores sareng Hiroshi Kawamura.

Alesan naha pangadilan nyieun kaputusan saperti teu aya cukup bukti pikeun ngabuktikeun yén responden falsified dokumén luhur.

Sengketa Okada Manila Geus Ampir Ampir Opat Bulan Jeung Masih

Eta sadayana dimimitian dina ahir Méi nalika pangadeg Resort urang, Kazuo Okada, babarengan jeung grup wawakil dirojong ku pulisi, pajabat nagara, sarta hired penjaga, dikelompokeun takeover of Manila urang Okada Kasino Resort.

Panyandakan Alih dilumangsungkeun dina dasar a status quo Ante urutan Mahkamah Agung Filipina, nu, nurutkeun grup Okada, stipulates yén dewan direksi operator Resort TRLEI kudu dibalikkeun dina cara nu sarua sakumaha dina 2017.

Ieu éféktif dibawa balik Kazuo Okada salaku pupuhu TRLEI. Saatos Panyandakan Alih, grup Okada ngagulingkeun dewan ayeuna TRLEI sareng Okada sareng wawakilna nyatakeun diri eksekutif TRLEI énggal anu otorisasi ngawakilan perusahaan.

Tiger Resort Asia Limited (TRAL), nu boga légal TRLEI, teu bisa ninggalkeun hal kawas ieu tur mimitian perang légal ngalawan grup Okada ku filing mosi klarifikasi ngalawan aranjeunna.

Ngembangkeun panganyarna tina kasus nempo hiburan Filipina sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ngaluarkeun pesenan ka grup Okada pikeun nyerah kontrol fisik Okada Tasikmalaya deui ka dewan TRLEI sah, nu dirojong ku TRAL.

#Gugatan #Palsu #Ngalawan #Okada #Ditampik #Pangadilan #Filipina