Home » Main » Graton Rancheria Nyumbangkeun $3.5M pikeun Ngawangun Perpustakaan Roseland

Graton Rancheria Nyumbangkeun $3.5M pikeun Ngawangun Perpustakaan Roseland

Féderasi India Graton Rancheria parantos lami ngadukung pendidikan kalayan sumbangan UCLA, sareng dana beasiswa sareng kami ayeuna tiasa nambihan dana hibah perpustakaan kabupaten kana daptar panampi kabeungharan.

Proyék Perpustakaan Daerah Ngadeukeutan Dana Pinuh

The Féderated India of Graton Rancheria ngumumkeun yén éta geus nyieun hiji $ 3,5 juta tutulung ka Sonoma County Perpustakaan Umum Yayasan pikeun mantuan ngabiayaan pangwangunan Perpustakaan Umum Roseland. perpustakaan bakal lokasina kirang ti sapuluh mil ti Rohnert Park, nu deukeut pisan Suku urang Graton Resort & kasino .

Biaya proyék perpustakaan éta ngan leuwih $ 24 juta, kalawan digabungkeun $ 16 juta dibiayaan ku Kota Santa Rosa jeung Nagara, nu ditarjamahkeun kana $ 19,5 juta dina waragad proyék. Langkung dana $ 5 juta tina sumber anu sanés masih ditangguhkeun, numutkeun siaran pers anu diterbitkeun ku News Direct.

Greg Sarris – Pupuhu Féderasi Suku India tina Graton Rancheria – ceuk Suku téh “reueus tur pleased mun bisa ngarojong” proyék, utamana tempo jumlah badag anggota Tribal praktis tumuwuh nepi di ieu bagian tina Santa Rosa atanapi di. sahenteuna boga kulawarga deukeut jeung babaturan anu geus.

Deborah Doyle, Ketua Komisi Perpustakaan Sonoma County, nyebat éta “investasi anu luar biasa” sareng hatur nuhun ka Graton Rancheria pikeun “kado berehan”. Perpustakaan bakal janten bagian tina Hub Komunitas Hearn Avenue anu bakal datang.

Kahadean Suku jeung Usaha Komunitas

Sareng, Graton Rancheria kedah pisan berehan kalayan dana na. Ahir April sareng awal Méi ningali Tribe ngumumkeun Dana Beasiswa Graton Rancheria Féderasi India. Hibah $ 2.5 juta bakal ngijinkeun “sadayana mahasiswa Amérika Asal California anu ngaku ka Universitas California” pikeun ngadatangan pendirian tanpa SPP. Bagian “sadayana mahasiswa Amérika Asalna California” hartosna duanana mahasiswa Amérika Asli California anu henteu diakui sacara federal ti Universitas California, ogé mahasiswa anu kalebet etnis anu diakui sacara federal, bakal tiasa nyandak kauntungan tina dana.

Teras dina bulan Juli, Suku ogé ngadamel sumbangan anu ageung pikeun Hukum UCLA, jumlahna $ 4,265 juta pikeun nyiptakeun dua korsi sakola hukum Amérika Asalna. Salaku per release warta, deui sakumaha bisa ditempo dina ramatloka News Direct, dua korsi ngahargaan Greg Sarris jeung Distinguished Professor Carole Goldberg. Sareng sateuacanna sumbangan 2020 ieu mangrupikeun $ 15 juta anu teu acan kantos didangukeun, sakali deui dileler ka Hukum UCLA, anu tujuanana pikeun nyiptakeun beasiswa pikeun mahasiswa anu resep janten advokat hukum suku, langkung nguatkeun komitmen Tribal.

Tangtosna, ieu mangrupikeun sababaraha kalakuan anu hébat ti hiji suku. Seueur casinos suku ditutup nalika kakandungan anu paling parah tina pandémik global, sareng réstoran sareng sadaya tempat silaturahmi anu sanés. Éta manah pikeun émut yén sanajan dina waktos susah sareng bangkrut, operator suku tetep masihan deui ka komunitasna masing-masing. Operator of Pechanga Resort kasino di Temecula, California geus nyumbang ampir $ 100.000 dahareun patut di Riverside County, kukituna ngarojong amal aimed dina nyadiakeun relief ka homeless di wewengkon. Gun Lake kasino , nu ngoperasikeun di Wayland, Michigan, ogé nyumbang dahareun pikeun nonprofits lokal – janten tepat, tujuh ton pikaheraneun. Website Asalna Usaha boga koleksi badag tina kalakuan kahadean tur generosity nu asalna ti casinos Tribal salila lockdown nu bener bisa mulangkeun kapercayaan anjeun yen kahadean bener bisa datang ti sakuliah tempat.

#Graton #Rancheria #Nyumbangkeun #35M #pikeun #Ngawangun #Perpustakaan #Roseland