Home » Main » GiG dimimitian kasino Partnership kalawan Luckiest.com

GiG dimimitian kasino Partnership kalawan Luckiest.com

Kaulinan Inovasi Grup geus nandatanganan perjangjian partnership kalawan luckiest.com, hiji kasino online. Luckiest.com ngembangkeun konsép kasino anyar anu diperkirakeun diluncurkeun di pasar anu katutupan Alderney judi Komisi kontrol. Anu paling untung ayeuna nyobian ngamankeun lisénsi ti régulator.

Loba Poténsial kalawan Anyar kasino Konsep

The Luckiest salajengna bakal nguntungkeun tina platform-unggul pangajén GiG urang nu bakal nyadiakeun casinos online jeung téhnologi diperlukeun pikeun beroperasi sarta nganteurkeun pangalaman pamuter-fokus sarta hasil-berorientasi.

GiG percaya yén platform sareng solusina tiasa ngabantosan ningkatkeun posisi Luckiest.com salaku kasino online, pertama kalina perusahaan nyobian. Dua mitra bakal gawé bareng pikeun opat taun ka hareup jeung ngajajah kasempetan babarengan.

Aya hiji pilihan pikeun renew partnership lamun udagan nu dipikahoyong geus ngahontal. Tim Luckiest.com gaduh pamahaman anu kuat sareng merek SEO sareng ngarepkeun pikeun mastikeun pertumbuhan anu kuat dina pasar .com.

luckiest.com CEO Sam Johnson catetan anu parusahaan keur pilari ngajajah partnerships ieu kalawan pausahaan kawas-dipikiran nu nempatkeun hiji tekenan kana personalizing pangalaman pamuter.

Pribadi Pangalaman Pamuter

Johnson nyatakeun yén GiG parantos nyarios sacara yakin ngeunaan ieu ti mimiti, janten pilihan anu alami pikeun perusahaan.

CEO GiG Richard Brown wilujeng sumping kerjasama. Anjeunna nyarioskeun ngeunaan rencana anu pikaresepeun pikeun ngawujudkeun konsép produk énggal anu aya di payun:

Bersenjata sareng domain anu kuat sareng rencana pikeun ngartikeun merek éta di pasar .com, ditambah ku GiG PAM anu kuat, kami yakin yén kami ngagaduhan kasempetan anu luar biasa.

CEO GiG Richard Brown

Brown ngajamin yén GiG sareng Luckiest.com ngabagi nilai anu sami ngeunaan pangalaman palanggan sareng personalisasi, sareng ngawaskeun métrik penting sanés, sapertos lalu lintas, khususna nalika ngawangun proyék ti mimiti.

“Kami ngarepkeun gawé bareng tim pikeun maksimalkeun poténsina ngaliwatan peluncuran anu suksés,” saur Brown.

#GiG #dimimitian #kasino #Partnership #kalawan #Luckiestcom