Home » Main » Genting Malaysia Laporan Perbaikan Performance dina Q22022

Genting Malaysia Laporan Perbaikan Performance dina Q22022

Genting Malaysia dipasang hasil kuat salila kuartal kadua taun tungtung 30. Juni 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 478 jutaan (MYR2,18 milyar) atawa kanaékan fivefold. Panggerak utama panghasilan ieu Resort Terpadu Malaysia.

Genting Malaysia nandaan Pamulihan Kuat dina Q2022

Resorts Dunya Genting junun mikat $ 293 juta salila periode, atawa kira MYR1,31 milyar dina mata uang lokal. Hasil kuartal kadua terus naék saluhureun pamulihan sakedik anu kacatet dina kuartal kahiji taun ieu, pikeun période anu réngsé 31 Maret. Dina waktos éta, Grup ngalaporkeun pendapatan $385 juta (MYR1.72 milyar). Resorts Dunya kaulinan dijieun $ 206 juta dina kuartal saméméhna.

Sanajan kitu, hasil finansial panganyarna tetep kuat. EBITDA disaluyukeun pikeun saparapat dilaporkeun $ 139 juta atanapi MYR619,5 juta. Ieu mangrupikeun luncat taun-taun anu signifikan tina $ 10 juta dilaporkeun dina kuartal kadua 2021, sareng masih ningkat tina $ 93 juta (MYR414.4 juta) dilaporkeun dina Q1 2022.

Genting Malaysia terus beroperasi ogé di luar Malaysia, ku fokus kana ngembangkeun di Mesir jeung Inggris. Ngahasilkeun dina harta ogé parantos ningkat sacara signifikan ti taun ka taun. Panghasilan gabungan pikeun sipat luar negeri éta $ 85 juta atanapi MYR381,2 juta.

Di Amérika Serikat, revenues ngahontal $ 93 juta atawa MYR417,2 juta kalawan Genting Malaysia némbongkeun Tumuwuhna kuat. Grup ogé bakal ngudag ngadegkeun sinergi hadé antara RWNYC na Resorts Dunya Cocktail, hoping pikeun ngumpulkeun paparan pasar lokal sarta ngajaga posisi ngarah di wewengkon timur laut AS.

Nanging, Asia tetep janten tempat dimana perusahaan ngaharepkeun pulih pinuh kumargi résiko wabah COVID-19 tetep sedeng. Sahingga parusahaan geus diwenangkeun sorangan cautiously optimistis pikeun prospek jangka deukeut industri luang jeung silaturahmi, Genting Malaysia nyatakeun dina laporan Q2 resmi na.

Usaha Luar Pasar Asia Pay

Di Malaysia, Grup intends neruskeun ngaoptimalkeun kontribusi sharing ku fokus kana verticals bisnis konci na usaha pamasaran database. Asing jeung domestik nganjang ka Resorts Dunya Genting ogé bakal jadi bagian badag tina hasil hareup Grup urang. Grup éta ogé ningali kanaékan paménta perjalanan di Bahama kusabab paménta pent-up sigana bakal nyababkeun pendapatan anu signifikan pikeun perusahaan dina kuartal anu bakal datang.

Seueur anu gumantung kana nyegah pandémik COVID-19 ku kituna perjalanan tiasa milih tingkat pra-pandémik. Parobahan dina sikep sakabéh ogé geus noticed, jeung pausahaan aktip néangan pikeun narik konsumén nilai luhur.

#Genting #Malaysia #Laporan #Perbaikan #Performance #dina #Q22022