Home » Main » FunFair Kaluaran Dig It, Kaulinan Ngeunaan Pertambangan Gems

FunFair Kaluaran Dig It, Kaulinan Ngeunaan Pertambangan Gems

Kaulinan FunFairA pamekar jeung sajarah panjang ngawangun kaulinan inovatif, geus ngan ngarilis ngali, judul panganyarna. Kaulinan bertema dungeon mangrupikeun judul win instan anu pikaresepeun anu nawiskeun pangalaman kaulinan multiplayer anu pikaresepeun anu dipikacinta ku FunFair.

Wani Lucky Fortune

Sapertos seueur judul FunFair, Dig It mangrupikeun kaulinan multipemain sareng elemen kompetitif. midangkeun nilik dalapan pamaén luncat kana mesin digging jeung balap ka bojong bumi. The salajengna pamaén mana, beuki riches maranéhna manggihan.

Jumlahna aya sapuluh tingkatan pikeun dijelajah. Digging boga pangaruh multiplier varying on bets pamuter. nilai ieu beda-beda ti 1,5x mun 50x salila kaulinan utama jeung bisa ngahontal 100x salila kaulinan bonus. Aturan jempol éta pamaén kudu balik deeper pikeun meunangkeun multiplier luhur.

Sanajan kitu, aya masalah – lamun pamaén teuing rusuh, aranjeunna bisa nabrak kana garis kakuatan. Nalika éta kajadian, mesin digging ngarecah jeung maranéhna leungit kamajuan maranéhanana di dinya. Lamun pamaén milih cicing, di sisi séjén, maranéhna bisa tetep bets maranéhanana ayeuna. Pondokna, Dig Ieu kaulinan resiko dimana pamuter kudu milih iraha bade pencét jeung iraha bade eureun.

Treuk Bonus bakal ngaganjar anu pantes

Sakumaha anu disebatkeun, Dig It ngagaduhan unsur kalapa. Dalapan pamaén ngagali sakaligus sareng masing-masing tiasa ningali taruhan pesaingna. Ku cara kieu, pamaén henteu ngan maén pikeun kaulinan pribadi tapi ogé bersaing jeung peers maranéhanana salaku unggal pamilon nyobian pikeun maksimalkeun pungsi bets maranéhanana.

Dina sababaraha rounds, kaulinan bonus bakal dimimitian ku datangna Bonus Treuk. Panungtungan bakal acak pangajén salah sahiji diggers deepest ku gem acak. Nilai gems ieu bisa rupa-rupa antara 5x jeung 100x. Malah pamaén katandangan garis kakuatan bisa nampa bonus untung.

Tandaan McGinley, CEO FunFair Kaulinan, solemnly ngumumkeun peluncuran Dig Ieu sarta disebut “game multiplayer kacida kalapa”. Nurutkeun manéhna, judul anyar boga potensi gede pikeun kalibet jeung ngahibur konsumén na.

McGinley nyatakeun yén hal anu pangsaéna ngeunaan Dig It nyaéta yén éta saderhana sareng gampang diajar, ngajantenkeun éta pilihan anu saé pikeun seueur pamaén. Nurutkeun manéhna, duanana gamers na gamblers heubeul bakal ngarasakeun kaulinan anyar ieu.

Dig It sakali deui ngabuktikeun komitmen FunFair kana inovasi sareng diferensiasi.

#FunFair #Kaluaran #Dig #Kaulinan #Ngeunaan #Pertambangan #Gems